Augustin Viziru, despre proiectele cu fratele său, Lucian Viziru. ”Mi-aș dori foarte mult să joc cu el”

04.03.2022, 11:36
Augustin Viziru, despre proiectele cu fratele său, Lucian Viziru. ”Mi-aș dori foarte mult să joc cu el”
Augustin Viziru, despre relația cu fratele său, Lucian Viziru. ”Mi-aș dori foarte mult să joc cu el”

Augustin Viziru, în vârstă de 41 de ani, a făcut declarații legate de fratele său mai mare, Lucian Viziru, în vârstă de 45 de ani. Augustin Viziru și-ar dori să fie din nou implicat într-un proiect alături de Lucian. ”Ideea e că eu mi-aș dori foarte mult să joc cu el pentru că, așa cum a declarat și el, cred că cea mai frumoasă perioadă din viața noastră, în care noi am fost cel mai apropiați, a fost atunci când am filmat împreună la “Regina””, a spus Augustin Viziru.

Augustin Viziru este un nume cunoscut în peisajul showbiz-ului autohton.  Augustin Viziru este cel care a câștigat ultimul sezon al emisiunii ”Ferma” și a intrat în posesia premiului în valoare de 50.000 de euro. Acesta a învins-o în finală pe Elena Chiriac. În plan personal, Augustin Viziru  a devenit tătic pentru prima oară vara anului 2020. Fetița lui, Maria, a venit pe lume în data de 14 iunie. Fratele mai mare al lui Augustin, Lucian Viziru, a trăit de șapte ani în Germania. Lucian Viziru este căsătorit cu Ema, împreună cu care are un băiat, Mihai. Lucian Viziru, a fost solist în trupa ”Gaz pe foc”, actor și prezentator. De ceva vreme, acesta este antrenor de tenis.

Augustin Viziru a mărturisit că, odată cu revenirea în România a fratelui său, și-ar dori să aibă proiecte alături de acesta. ”S-a întors și Lucian în țară, încercăm să mișcăm chestii și să facem ce trebuie”, a spus Augustin Viziru pentru click.ro.

Augustin Viziru, despre proiectele cu fratele său, Lucian Viziru. ”Un proiect care ne-ar putea uni ar fi o chestie extraordinară”

”Ideea e că eu mi-aș dori foarte mult să joc cu el pentru că, așa cum a declarat și el, cred că cea mai frumoasă perioadă din viața noastră, în care noi am fost cel mai apropiați, a fost atunci când am filmat împreună la “Regina”. După aceea, drumurile noastre s-au separat, ca de obicei, de la diferența de mentalitate, dar, în același timp, un proiect care ne-ar putea uni ar fi o chestie extraordinară”, a mai declarat Augustin Viziru pentru sursa mai sus-menționată.

”Eu asta mi-aș dori, să facem proiecte împreună. Piața românească crește, doamne ajută, avem talente. Forță de muncă trebuie să avem și, mai departe, le descurcăm pe toate”, a completat acesta.

citește și...