Anunțul făcut de Gabriel, finalist în sezonul 2 la ”Puterea Dragostei”. ”De data aceasta sper să fie cu noroc”

01.08.2020, 09:13
Anunțul făcut de Gabriel, finalist în sezonul 2 la ”Puterea Dragostei”. ”De data aceasta sper să fie cu noroc”

Gabriel, finalist în sezonul doi la show-ul matrimonial ”Puterea Dragostei”, vrea să-și încerce norocuil la o altă competiție.

Gabriel, care a fost finalist în sezonul doi la emisiunea ”Puterea Dragostei”, își dorește foarte mult să concureze la un alt show de la Kanal D. Este vorba despre emisiunea ”Survivor România.

Gabriel a mărturisit că încearcă să participe la competiția din Republica Dominicană de mai mult timp, însă speră ca anul acesta să fie cu succes.

”M-am înscris la Exatlon încă din primul an, dar nu a fost să fie. Am dat probe, mi s-a spus că sunt ok, dar atunci, nu s-a concretizat nimic. Mi-a părut rău că nu am putut ajunge acolo, ar fi fost o provocare a vieții mele. Însă, încă mai cred că am șansa mea, de aceea, voi încerca la noul sezon Survivor! De data aceasta, sper să fie cu noroc”, a declarat Gabriel, potrivit wowbiz.ro.

Gabriel își dorește să facă o figură frumoasă la ”Survivor România”, asemenea lui Iancu Sterp, cel care a fost finalist al competiției desfășurate în Republica Dominicană.

”Sper să am și eu la fel de multe șanse, exact cum a avut Iancu, pe care îl consider un sportiv adevărat. Eu totuși, sunt fotbalist profesionist și sunt antrenat pentru astfel de concursuri, așa că, dacă voi fi selectat, cu siguranță, voi demonstra poate mai multe decât… fostul meu coleg din Turcia”, a mai spus Gabriel.

Când a început sezonul 3 de la ”Puterea Dragostei”

Cel de-al treilea sezon al emisiunii „Puterea Dragostei” este difuzat la Kanal D din data de 27 iulie, de luni până vineri, în intervalele orare 11:00-12:00 și 17:00-19:00, și sâmbătă și duminică, în intervalele 16:00-18:00 și 19:00-20:00, ca în sezonul care tocmai s-a încheiat și care a fost câștigat de Bianca și Livian. Noul sezon al emisiunii ”Puterea Dragostei este prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu, cea care a înlocuit-o pe Andreea Mantea.

Elena Ionescu a câștigat ”Survivor România”

Elena Ionescu a câștigat competiția ”Survivor România”, filmată în Republica Dominicană și transmisă de Kanal D. Aceasta a ieșit învingătoare în urma voturilor primite de la telespectatori. În finală, Elena Ionescu s-a întrecut cu trei concurenți din echipa Războinicilor: Lola, Emanul și Iancu Sterp. După câștigarea concursului, cântăreața a mărturisit că vrea să-și cumpere o casă cu banii câștigați la ”Survivor România”.

citește și...