Andrei Ștefănescu, pregătit să-și refacă viața. ”Eu sunt dispus la orice reîncercare”

30.06.2021, 10:56
Andrei Ștefănescu, pregătit să-și refacă viața. ”Eu sunt dispus la orice reîncercare”
Andrei Ștefănescu, pregătit să-și refacă viața. ”Eu sunt dispus la orice reîncercare”

Cântărețul Andrei Ștefănescu a trecut prin două diviorțuri și este tatăl unui băiețel. Artistul a afirmat că este pregătit să-și refacă viața. ”Viața e atât de scurtă, de frumoasă, atât de frumos e să guști de toate experiențele”, a declarat Andrei Ștefănescu în cadrul unei emisiun i de televiziune de la Antena Stars.

Andrei Ștefănescu a fost căsătort de două ori, însă mariajele sale au ajuns la final. În toamna anului trecut, acesta s-a separat de cea de-a doua sa parteneră de viață, Antonia, cea care acum formează un cuplu cu Vincenzo Aiello, fost concurent în sezonul nouă al emisiunii ”Chefi la cuțite”, unde a făcut parte din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu.

Deși a trecut prin două divorțuri, Andrei Ștefănescu își dorește să îi refacă viața.

Andrei Ștefănescu, pregătit să-și refacă viața. ”E nevoia omului de a fi cu alt om”

Andrei Ștefănescu a afirmat, la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena Stars, că este dispus să o ia de la capăt în ceea ce privește viața sentimentală. ”Eu sunt dispus la orice reîncercare, lejer, viața e atât de scurtă, de frumoasă, atât de frumos e să guști de toate experiențele, te repliezi, e nevoia omului de a fi cu alt om. Întotdeauna am fost optimist și vesel”, a declarat artistul, potrivit spynews.ro.

Acesta a vorbit și despre divorțul prin care a trecut: ”Eu am luat lucrurile exact cum au fost, lucrurile s-au întâmplat, se întâmplă în viața noastră, îmi asum că fiecare are partea lui de vină. Eu învățat din fiecare experiență pe care o am. Nimeni nu știe exact ce se întâmplă acolo, ce e în spate. E și timpul o problemă, faptul că nu poți pleca într-o vacanță, o vacanță în adevăratul sens al cuvântului”.

Andrei Ștefănescu a divorțat a doua oară în toamna anului 2020

Andrei Ștefănescu și soția sa, Antonia, au decis să își spună adio. Cei doi, care au împreună un băiețel, au divorțat la notar, în luna septembrie a anului trecut. Andrei Ștefănescu a mai fost căsătorit cu cântăreața Sylvia. Anunțul despre divorț a fost făcut chiar de Andrei Ștefănescu. În anunțul făcut de Andrei Ștefănescu, cântărețul afirmă că el și partenera sa de viață, Antonia, au luat decizia de a se separa în vara anului trecut, după șapte ani de relație.

”Dragii nostri, dupa cum bine stiti, mereu am fost discreti cu evenimentele din familia noastra, lucru pe care l-am facut si acum. Din respect pentru voi am hotarat ca este momentul sa va informam despre situatia noastra, pentru a nu exista neintelegeri. Dupa 7 ani de relatie, o poveste frumoasa de dragoste si o minune de copil, am ajuns la final, drumurile noastre s-au separat. Mai exact la mijlocul acestei veri am luat decizia de a ne desparti. In luna septembrie am finalizat divortul la notar pe cale amiabila si am cazut de acord asupra tuturor deciziilor care il privesc pe Ayan si nu numai”, a spus Andrei Ștefănescu.

citește și...