Alin Oprea și soția sa au mers la notar pentru a divorța, dar s-a lăsat cu scandal. ”Nu este de acord să păstrez numele”

14.08.2020, 09:19
Alin Oprea și soția sa au mers la notar pentru a divorța, dar s-a lăsat cu scandal. ”Nu este de acord să păstrez numele”
Alin Oprea și soția sa au mers la notar pentu a divorța, dar s-a lăsat cu scandal. ”Nu este de acord să păstrez numele”

Cântărețul Alin Oprea și partenera sa de viață,  Larisa, au mers ieri la notar pentru a divorța, însă s-a lăsat cu scandal. Cei doi urmează să divorțeze la tribunal.

Alin Oprea și soția sa, Larisa, se află în divorț. Cu doi copii mari, Melissa și Adrian – care sau fost la studii la Londra, Larisa Oprea și soțul ei, Alin Oprea, fostul component al trupei Talisman, au decis ca fiecare să o ia pe drumuri diferite în viață după 22 de ani de mariaj. Larisa a fost plecată o bună perioadă de timp la Londra, alături de cei doi copii, în timp ce Alin Oprea și-a găsit o altă parteneră și a apărut la mare alături de aceasta.

Joi, Alin Oprea și Larisa au mers la notar pentru a divorța, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Larisa a venit prima, însoțită de cei doi copii.

La ieșirea de la notar, Larisa Oprea a explicat că divorțul nu a fost decius pentru că Alin Oprea nu este de acord ca aceasta să-i poarte în continuare numele.

”Nu am divorțat. Nu este de acord să păstrez numele, de aia nu am divorțat. O să vedem în judecată!”, a declarat Larisa Oprea pentru spynews.ro.

Alin Oprea nu a dorit să ofere amănunte despre divorțul de soția sa.

“Din păcate nu pot să vă dau nici o informație”, a declarat artistul pentru click.ro.

”Am asistat la o piesă de teatru”

Larisa Oprea a făcut declarații despre divoirțul de Alin pentu click.ro. Aceasta a mărturisit,. printre altele, că nu-l mai recunoaște pe cel care i-a fost partener de viață timp de peste două decenii.

”Am asistat la o piesă de teatru și nu îl recunosc pe bărbatul cu care mi-am petrecut 23 de ani din viață”, a afirmat Larisa Oprea.

La notar, cei doi au stat în camere separate, fiecare dintre copii a vorbit cu Alin în prezența avocatului și notarului, apoi cei doi foști soți și-au tranșat averea adunată în cele două decenii de căsnicie.

Larisa a rămas cu copiii în imobilul pe care l-au împărțit până acum, iar Alin cu femeia care i-a distrus căsnicia.

“Nu e deloc ușor. Sunt multe de spus, sunt înmărmurită de modul în care a ales să ne trădeze atâția ani… Păcat. Mi-e rușine doar de copiii noștri. Să faci așa ceva la vârsta asta…”, a mai declarat Larisa Oprea pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...