Andrei Ștefănescu s-a separat de soție. Divorțul a avut loc în mare secret

23.11.2020, 15:49
Andrei Ștefănescu s-a separat de soție. Divorțul a avut loc în mare secret
Andrei Ștefănescu s-a separat de soție. Divorțul a avut loc în mare secret

Cântărețul și prezentatorul de televiziune Andrei Ștefănescu a divorțat.  Artistul a dat detalii despre separarea de partenera sa de viață, Antonia.

Andrei Ștefănescu și soția sa, Antonia, au decis să își spună adio. Cei doi, care au împreună un băiețel, au divorțat la notar, în luna septembrie a acestui an.

Anunțul despre divorț a fost făcut chiar de Andrei Ștefănescu.


Andrei Ștefănescu și Antonia au luat decizia de a se despărți în vara acestui an

În anunțul făcut de Andrei Ștefănescu, cântărețul afdirmă că el și partenera sa de viață, Antonia, au luat decizia de a se separa în vara acestui an, după șapte ani de relație.”Dragii nostri, dupa cum bine stiti, mereu am fost discreti cu evenimentele din familia noastra, lucru pe care l-am facut si acum. Din respect pentru voi am hotarat ca este momentul sa va informam despre situatia noastra, pentru a nu exista neintelegeri. Dupa 7 ani de relatie, o poveste frumoasa de dragoste si o minune de copil, am ajuns la final, drumurile noastre s-au separat. Mai exact la mijlocul acestei veri am luat decizia de a ne desparti. In luna septembrie am finalizat divortul la notar pe cale amiabila si am cazut de acord asupra tuturor deciziilor care il privesc pe Ayan si nu numai”, a spus Andrei Ștefănescu, potrivit spynews.ro.

Andrei Ștefănescu a ținut să precizeze că Antonia și fiul lor, Ayan, locuiesc în casa lor și că îi vizitează zilnic.

”Antonia si Ayan locuiesc in continuare in casa noastra, ii vizitez aproape zilnic si ne petrecem timpul impreuna. Puiul este bine si fericit si ne asiguram zi de zi ca aceasta schimbare sa nu il afecteze. Am ales sa facem aceasta tranzitie departe de ochii si parerile celor din jurul nostru, pentru binele si linistea atat a noastra, cat si a lui Ayan.  Stim ca aceasta decizie va uimi pe toata lumea care ne indrageste si care ne-a fost alaturi de-a lungul anilor, insa amandoi suntem bine si ne intelegem foarte frumos in ciuda despartirii noastre, lucrurile merg inainte la fel ca pana acum. Chiar daca nu vom mai parcurge viitorul mana de mana, o vom face umar langa umar pentru binele si fericirea lui Ayan. Tocmai de aceea sa nu va mire ca vom petrece mult timp impreuna si ca vom avea diferite activitati impreuna cu Ayan, familiile noastre si prietenii nostri. In vietile noastre se asterne linistea, de aceea va rugam sa respectati discretia cu care am parcurs lunile acestea. Tot ce am avut de declarat atat eu cat si Antonia se afla in aceste randuri. Va multumim!”, a încheiat Andrei Ștefănescu.

citește și...