Cum a fost înșelat Andrei Ștefănescu de prima soție, Sylvia! A angajat un detectiv să o urmărească

23.11.2020, 20:24
Cum a fost înșelat Andrei Ștefănescu de prima soție, Sylvia! A angajat un detectiv să o urmărească
Cum a fost înșelat Andrei Ștefănescu de prima soție, Sylvia!

Andrei Ștefănescu nu are deloc noroc în dragoste! Solistul de la ‘Alb Negru’ a anunțat că a divorțat de cea de-a doua soție, Antonia, după un an de mariaj și la șapte ani de când s-au cunoscut. Cei doi au împreună un băiețel. 

Andrei Ștefănescu și Antonia s-au despărțit la doar un an de când au spus ‘DA‘ în fața ofițerului de stare civilă. Artistul a anunțat pe rețelele de socializare că decizia de a se separa a fost luată în vara acestui an.

A anunțat că s-a despărțit de a doua soție

‘Dragii nostri, dupa cum bine stiti, mereu am fost discreti cu evenimentele din familia noastra, lucru pe care l-am facut si acum. Din respect pentru voi am hotarat ca este momentul sa va informam despre situatia noastra, pentru a nu exista neintelegeri. Dupa 7 ani de relatie, o poveste frumoasa de dragoste si o minune de copil, am ajuns la final, drumurile noastre s-au separat.

Mai exact la mijlocul acestei veri am luat decizia de a ne desparti. In luna septembrie am finalizat divortul la notar pe cale amiabila si am cazut de acord asupra tuturor deciziilor care il privesc pe Ayan si nu numai’, a scris interpretul pe rețelele de socializare. 

A fost înșelat de prima soție, Sylvia

Andrei Ștefănescu nu era la primul mariaj! Solistul a mai fost căsătorit cu Sylvia. Cei doi au divorțat în 2012, după ce solistul a prins-o pe blondină că l-a înşelat cu un tânăr de 20 de ani.

Andrei Ștefănescu mărturisea la vremea respectivă că a angajat un detectiv să o urmărească. El și Sylvia au făcut cununia civilă în 2009. Solistul a avut un șoc când a aflat că Sylvia i-a fost infidelă.

Amantul Sylviei era Iulian Demeter, un tânăr în vârstă de 20 de ani, pe care l-a cunoscut în 2011, când a filmat alături de el videoclipul piesei „Feel in love”.

‘Zilele acestea au fost un coşmar pentru mine. Acum aproape 10 zile am aflat ceva grav şi am angajat un detectiv să o urmărească. Viaţa rezervă uneori surprize şi am aflat că eu nu eram atât de special. Nu aş putea să trăiesc într-o relaţie mincinoasă, aşa am fost educat.

Cel mai chinuitor este să te culci lângă un om care ştii că te minte. Nimic nu este mai dureros decât să ştii că iubita sau soţia ta vine de la altul şi te mângâie şi se comportă ca şi cum nimic nu s-a întâmplat, iar tu să ştii că te minte dar să nu poţi să-i spui lucrul ăsta, pentru că aştepţi să strângi dovezile. Eu i-am făcut cunoştinţă cu acest băiat. Cred că tot ceea ce s-a întâmplat cu acest băiat a fost un test, pe care ea l-a picat cu brio, spunea Andrei la vremea respectivă, în 2012, la emisiunea „Happy Hour”, de la Pro TV.

citește și...