Andrei Ștefănescu dă detalii despre viața sa sentimentală. Ce a răspuns când a fost întrebat despre noua iubită

15.11.2021, 13:55
Andrei Ștefănescu dă detalii despre viața sa sentimentală. Ce a răspuns când a fost întrebat despre noua iubită
Andrei Ștefănescu dă detalii despre viața sa sentimentală. Ce a răspuns când a fost întrebat despre noua iubită

Cântărețul Andrei Ștefănescu, în vârstă de 44 de ani, a vorbit despre viața sa sentimentală. Acesta a făcut declarații, într-un interviu, despre divorțul de cea de-a doua soție, dar a și despre ce se întâmplă acum în viața sa din punct de vedere sentimental. Andrei Ștefănescu a fost căsătorit de două ori și are un băiețel.

Andrei Ștefănescu și soția sa, Antonia,  care au împreună un băiețel, au divorțat la notar, în luna septembrie a anului trecut. Andrei Ștefănescu a mai fost căsătorit cu cântăreața Sylvia. Anunțul despre divorț a fost făcut chiar de Andrei Ștefănescu. Artistul a vorbit despre ce înseamnă experiența divorțului pentru el, dar a făcut și declarați legate de viața sa sentimentală.

”Cred că orice experiență, orice lucru important pe care îl trăiești în viață te schimbă. Desigur că și un divorț te schimbă, îți arată niște lucruri, poată să îți deschidă noi oportunități sau să îți închidă unele oportunități. Dar ideea este că divorțul este o experiență, indiferent de cât de mult suferi și cât de dureros este. Este o experiență care, dacă nu te „omoară, te face mai puternic, zic eu. Viața merge înainte și trebuie luată că atare”, a declarat artistul pentru revista Viva.

Andrei Ștefănescu dă detalii despre viața sa sentimentală. ”Nu vreau să vorbesc despre viața mea privată, pentru că este prea devreme după divorț”

Despre Andrei Ștefănescu s-a spus că ar avea o nouă iubită, care se numește Ștefania. Întrebat despre viața sa sentmentală din prezent, Andrei Ștefănescu a comentat: ”Capitolul acesta din planul personal aș vrea să îl țin pentru mine. Nu că este vreun secret sau secret de stat, dar deocamdată nu vreau să vorbesc despre viața mea privată, pentru că este prea devreme după divorț. Am un copil mic, pe care vreau să îl protejez cât mai mult, și nu pot vorbi despre lucrurile astea. Cert este că viața merge înainte și eu cred că ăsta este lucrul important”.

”Fericirea pentru mine înseamnă să fiu sănătos, să îmi fie prietenii sănătosi, să îmi fie familia sănătoasă, copilul sănătos, să pot munci, să îi pot sprijini și ajuta pe cei din jurul meu… Cred eu că așa s-ar traduce fericirea. Nu știu ce m-ar face mai fericit decât să îi am pe părinții mei lângă mine, să am copilul lângă mine, să am prietenii lângă mine, iar eu să pot să fiu sănătos, să pot munci și să îi ajut din când în când pe cei care au nevoie de mine”, a mai spus el.

citește și...