Cine este noua iubită a lui Andrei Ștefănescu! Este o cunoscută prezentatoare tv

18.08.2021, 11:42
Cine este noua iubită a lui Andrei Ștefănescu! Este o cunoscută prezentatoare tv
Cine este noua iubită a lui Andrei Ștefănescu. Este o cunoscută prezentatoare tv

În urmă cu câteva săptămâni se zvonea că Andrei Ștefănescu se iubește cu o colegă de trust, însă cei doi nu se afișează momentan împreună. Contactat de Cancan, solistul de la Alb Negru nu a oferit niciun detaliu legat de viața sa personală.

Cine este noua iubită a lui Andrei Ștefănescu!

În 2020, Andrei Ștefănescu anunța că divorțează de Antonia, mama fiului său. După ce au divorțat, fiecare și-a văzut de viața lui. Antonia și-a găsit liniștea în brațele fostului concurent de la Chefi la cuțite, Vincenzo Aiello, în schimb, Andrei Ștefănescu se iubește cu Ștefania Duca, realizatoarea unei emisiuni la același post TV.

Deși cei doi nu au confirmat până acum că formează un cuplu, Andrei Ștefănescu și Ștefania Duca s-au dat de gol chiar pe micile ecrane. Cei doi au apărut la tv purtând același gablonț la mână, două brățări identice.

Ștefania Duca a avut o relație zbuciumată cu celebrul artist F Charm, care a durat aproape șase ani.

”Până nu mi-am vindecat sufletul și l-am ajutat să accepte că după 6 ani ”NOI DOI” nu mai există, nu am putut face asta. Dar nimic nu e imposibil, așa cum m-ai și învățat și așa cum spui și tu, am ieșit învingătoare. Pentru că are cum să mă mai doboare nimic.”, a spus vedeta.

Andrei Ștefănescu, adevărul despre divorțul de mama fiului său

Andrei Ștefănescu și Antonia au divorțat amiabil la notar și au păstrat o relație frumoasă de dragul micuțului lor. Deși a trecut aproape un an de la despărțire, Andrei nu s-a mai implicat în nicio relație amoroasă. Cu toate acestea, el nu exclude posibilitatea să se căsătorească a treia oară.

”Eu sunt dispus la orice reîncercare, lejer, viața e atât de scurtă, de frumoasă, atât de frumos e să guști de toate experiențele, te repliezi, e nevoia omului de a fi cu alt om. Întotdeauna am fost optimist și vesel”, a spus Andrei Ștefănescu, în direct, la Antena Stars.

 

citește și...