Andreea Mantea și-a schimbat mașina după 13 ani. ”Am băgat foarte mulți bani în ea”

13.05.2022, 14:34
Andreea Mantea și-a schimbat mașina după 13 ani. ”Am băgat foarte mulți bani în ea”
Andreea Mantea și-a schimbat mașina după 13 ani. ”Am băgat foarte mulți bani în ea”

Andreea Mantea, în vârstă de 35 de ani, a explicat cum se descurcă la volan, dar a vorbit și despre mașinile pe care le-a avut de-a lungul timpului. Despre ultima mașină, prezentatoarea de televiziune a spus că a decis să o schimbe după 13 ani. ”Am băgat foarte mulți bani în ea”, a declarat vedeta de la Kanal D.

Andreea Mantea și-a luat mașină nouă și a mărturisit că este foarte pretențioasă atunci când vine vorba despre o astfel de achiziție.

De asemenea, prezentatoarea TV a dezvăluit și care a fost primul său automobil, dar și faptul că ultima mașină a schimbat-o după 13 ani.

Andreea Mantea și-a schimbat mașina după 13 ani. ”Nu stiu ce s-a stricat la ea și mă costa foarte mult reparația. Foarte mult”

“Trebuie să îmi placă mie, poți să îmi aduci o mașină să coste și 300 de mii de euro, dacă nu îmi place, nu o vreau. Trebuie să îmi inspire ceva, unele arată că niste gândaci, ca niste vietăți tare urâțele și dubioase. Prima mea mașină a fost sport, a fost una seria 3, a fost nebunie, dar eu mă iau și după aspectul fizic. Daca e urâtă, nu mă urc în ea. Eu gesticulez mult la volan, în aceasta simt că nu prea am loc așa”, a declarat Andreea Mantea pentru kanald.ro.

”Cealaltă era mai mare. Am schimbat-o după 13 ani. Nu o schimbam dacă nu se strica. Am băgat foarte mulți bani în ea. Nu știu ce s-a stricat la ea și mă costa foarte mult reparația. Foarte mult. Și am zis, băi, dar am înnebunit să dau atâția bani pe reparație. Oricum, am băgat mulți bani în ea până în momentul de față. Am zis că n-are rost, hai să mă apuc să iau o mașină nouă. Pe care să o vreau?! Pe aceasta. Nu mă pricep la mașini, dar mă pricep la gusturile mele și la ce îmi doresc. Și pe cea de-a doua am ales-o în funcție de ce îmi place mie. Și da, și pe aceasta am sfințit-o”, a mai spus vedeta.

Andreea Mantea, carieră de succes în televiziune

Andreea Mantea este o cunoscută vedetă de televiziune, aceasta prezentând mai multe show-uri TV de-a lungul anilor, la diverse posturi. Bruneta a avut un reality show la Kanal D – ”Trăiri alături de Andreea Mantea”. De asemenea, Andreea Mantea a prezentat emisiunea ”O nouă șansă”, care a fost difuzată din 11 septembrie 2021, de la 20:00, la Kanal D. Producția are la bază un format internațional, „Second Chance”, realizat în Turcia.

Andreea Mantea a fost prezentatoarea primelor două sezoane ale show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D, unde a fost ulterior înlocuită de Cristina Mihaela Dorobanțu. Acum, Andreea Mantea are o nouă emisiune la TV. Este vorba despre un nou show matrimonial la postul de televiziune Kanal D. Noul show al Andreei Mantea de la Kanal D se numește ”Casa iubirii”. Emisiunea poate fi urmarită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 10:00 şi de la 17:00, şi în fiecare sâmbătă şi duminică de la 17:00 şi de la 19:00.

În plan personal, Andreea Mantea  are un băiețel, David, din povestea de dragoste pe care a trăit-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea.

citește și...