Andreea Mantea dă detalii despre fiul ei. ”Nu știu de unde are treaba asta”

26.09.2022, 15:47
Andreea Mantea dă detalii despre fiul ei. ”Nu știu de unde are treaba asta”
Andreea Mantea dă detalii despre fiul ei.

Prezentatoarea de televiziune Andreea Mantea, în vârstă de 36 de ani, a dat detalii despre fiul său, David, pe care îl arre din povestea de dragoaste pe care a trăit-o cu sportivul Cristi Mitrea. ”Nu știu de unde are treaba asta, cred că de pe la scoală e”, a povestit vedeta de la postul de televiziune Kanal D despre băiețelul ei.

Andreea Mantea  are un băiețel, David, din povestea de dragoste pe care a trăit-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea. Prezentatoarea de la Kanal D își crește singură fiul.

Vedeta a dat detalii despre fiul ei.  Aceasta a povestit că David, care acum este în clasa a III-a, vrea mereu să audă de la ea că este mândră de el.

Andreea Mantea dă detalii despre fiul ei. ”Evident că sunt mândră de el, dar nu îl recompensez pentru aceste lucruri, ci pentru altele”

„Și la scoală când face ceva măreț, efectiv, rămân blocată. Evident că sunt mândră de el, dar nu îl recompensez pentru aceste lucruri, ci pentru altele. Doar îl felicit pentru că el mă întreabă mereu dacă sunt mândră de el. Nu știu de unde are treaba asta, cred că de pe la scoală e. Îl recompensez pentru alte lucruri, daca mănâncă foarte sănătos, daca își face antrenamentul cum trebuie pentru că a început să fie puțin neserios. El face kickboxing și înot. Am ajuns să îl recompensez pentru alte lucruri și cred că și lui îi convine”, a dezvăluit Andreea Mantea pentru kanald.ro.

”La scoală face chestii prostești, doar se alinta, nu am fost niciodată sunata că a făcut ceva grav”, a adăugat vedeta.

Andreea Mantea, carieră de succes în televiziune

Andreea Mantea este o cunoscută vedetă de televiziune, aceasta prezentând mai multe show-uri TV de-a lungul anilor, la diverse posturi. Bruneta a avut un reality show la Kanal D – ”Trăiri alături de Andreea Mantea”. De asemenea, Andreea Mantea a prezentat emisiunea ”O nouă șansă”, care a fost difuzată din 11 septembrie 2021, de la 20:00, la Kanal D. Producția are la bază un format internațional, „Second Chance”, realizat în Turcia.

 

Andreea Mantea a fost prezentatoarea primelor două sezoane ale show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D, unde a fost ulterior înlocuită de Cristina Mihaela Dorobanțu. Acum, Andreea Mantea are o nouă emisiune la TV. Este vorba despre un nou show matrimonial la postul de televiziune Kanal D. Noul show al Andreei Mantea de la Kanal D se numește ”Casa iubirii”. Emisiunea poate fi urmarită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 10:00 şi de la 17:00, şi în fiecare sâmbătă şi duminică de la 17:00 şi de la 19:00.

citește și...