Andreea Mantea a răbufnit în mediul online. ”Andreea Mantea este grasă, are burtică, șunculiță, kilograme în plus, dar nu este însărcinată”

14.12.2021, 16:23
Andreea Mantea a răbufnit în mediul online. ”Andreea Mantea este grasă, are burtică, șunculiță, kilograme în plus, dar nu este însărcinată”

Vedeta de televiziune Andreea Mantea, în vârstă de 35 de ani, s-a săturat să tot audă zvonuri conform cărora ar fi însăprcinată. Prezentatoarea a avut o reacție categorică pe seama acestui subiect. ”Andreea Mantea este grasă, are burtică, șunculiță, kilograme în plus, dar nu este însărcinată”, a spus focoasa brunetă.

Andreea Mantea este mama unui băiețel, David. În ultimii ani au tot existat speculații conform cărora prezentatoarea de televiziune ar urma să devină mămică pentru a doua oară.

Sătulă de zvonurile privitoare la o eventuală sarcină, Andreea Mantea a luat atitudine în mediul online.

Andreea Mantea a răbufnit în mediul online. ”Sunt însăcrinată de vreo doi ani și nu mai nasc”

Pe Instagram, Andreea Mantea a dat o replică acidă celor care o tot întreabă dacă este însărcinată.

“Am aflat că sunt însărcinată, din nou. Din ziare, nu din urma unui test sau a vreunuei analize. Problema e ca aflu din ziare ca sunt însărcinată de vreo doi ani. Cumva am întrecut elefantul la gestație. Sunt însăcrinată de vreo doi ani și nu mai nasc. Ce sarcină încăpățânată. Eu nu am voie să fiu grasă, Andreea Mantea este grasă, are burtică, șunculiță, kilograme în plus, dar nu este însărcinată. Este o bucurie pe care aș spune-o eu dacă aș fi, credeti-mă. (…) De doi ani încoace, mă de doi ani… nu, nu sunt, sunt doar grasă”, a transmis Andreea Mantea, potrivit spynews.ro.

Andreea Mantea, carieră de succes în televiziune

Andreea Mantea este o cunoscută vedetă de televiziune, aceasta prezentând mai multe show-uri TV de-a lungul anilor, la diverse posturi. Bruneta a avut un reality show la Kanal D – ”Trăiri alături de Andreea Mantea”. De asemenea, Andreea Mantea prezintă o nouă emisiune – ”O nouă șansă”, care este difuzată din 11 septembrie, de la 20:00, la Kanal D. Producția are la bază un format internațional, „Second Chance”, realizat în Turcia. Andreea Mantea a fost prezentatoarea primelor două sezoane ale show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D, unde a fost ulterior înlocuită de Cristina Mihaela Dorobanțu.

În plan personal, Andreea Mantea  are un băiețel, David, din povestea de dragoste pe care a trăit-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea. Fiul celor doi a împlinit șase ani. Bărbatul cu care bruneta formează un cuplu în prezent este Valeriu Floricel, producătorul emisinii „Se strigă darul”, de la Kanal D, show pe care Andreea Mantea l-a prezentat împreună cu Bursucu și ulterior cu Mihai Mitoșeru.

citește și...