Andreea Bălan își cumpără apartament în Dubai. ”Investiția ar fi ceva”

18.01.2022, 16:29
Andreea Bălan își cumpără apartament în Dubai. ”Investiția ar fi ceva”
Andreea Bălan își cumpără apartament în Dubai. ”Investția ar fi ceva”

Cântăreața Andreea Bălan, în vârstă de 37 de ani, își dorește să își cumpere un aparttament în Dubai, acolo unde să stea pe iernii, iar în restul timpului să îl închirieze. ”Investiția ar fi ceva, se poate plăti în rate, doi ani de zile”, a explicat artista. Vedeta ș-a petrecut mai multe vacanțe în Dubai în ultima perioadă de timp.

Andreea Bălan este tentată să își cumpere un apartament în Dubai, după cum a dezvăluit într-o filmare pe YouTube.

Cântăreața și-ar dori să stea acolo pe perioada iernii, iar în restul timpului ar vrea să închirieze apartamentul. Artista a vizionat deja câteva apartamente de la etajele superioare ale unor zgârie-nori.

Andreea Bălan își cumpără apartament în Dubai. ”Mă voi gândi serios dacă voi face această investiție”

”Pentru că ne-a plăcut foarte mult când am fost aici în Dubai în vacanță și de ce nu să avem și noi aici o locație, un apartament în Dubai, ca să venim iarna 2-3 luni, jumătate de an și să stăm aici. Investiția ar fi ceva, se poate plăti în rate, doi ani de zile”, a explicat Andreea Bălan, citată de spynews.ro.

”Mă voi gândi serios dacă voi face această investiție, să vin două luni pe an aici, iar în rest să închiriez”, a adăugat ea.

Ce spune Andreea Bălan despre viața sa sentimentală

Andreea Bălan a fost căsătorită cu actorul George Burcea, din mariajul celor doi rezultând două fetițe, Ella și Clara. George Burcea are o relație cu Viviana Sposub, pe care a cunoscut-o la emisiunea ”Ferma”, de la Pro TV. Ulterior, Andreea Bălan a trăit o poveste de dragoste cu Tiberiu Argint. Însă cei doi au ajuns la separare.

Cântăreața a acordat un interviu pentru emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena Stars, în care a făcut câteva declarații despre viața sa sentimentală. ”Dragostea în primul rând trebuie să o ai în tine, trebuie tu să te iubești pe tine și să te simți împlinită, pentru că apoi Universul îți trimite persoane potrivită dacă tu ești bine cu tine, nu trebuie să cauți dragostea, dacă tu ești bine cu tine dragostea o să vină”, a spus vedeta, potrivit sursei mai sus-menționate.

”Persoanele au apărut în viața mea inopinant, nu a trebuit să fac ceva, pur și simplu dragostea vine”, a completat aceasta.

citește și...