Andreea Bălan, dezvăluiri din viața sentimentală. ”Bărbații sunt intimidați de mine”

12.02.2022, 15:49
Andreea Bălan, dezvăluiri din viața sentimentală. ”Bărbații sunt intimidați de mine”
Andreea Bălan, dezvăluiri din viața sentimentală. ”Bărbații sunt intimidați de mine”

Cântăreața Andreea Bălan, în vârstă de 37 de ani, a făcut declarații legate de viața sa sentimentală.   Artista a mărturisit că bărbații se simt intimidați de ea și că de multe ori ea a fost cea care a făcut primul pas. ”Bărbații sunt intimidați de mine. Le este greu să mă abordeze”, a declarat Andreea Băla la un post de televiziune.

Andreea Bălan a fost căsătorită cu actorul George Burcea, din mariajul celor doi rezultând două fetițe, Ella și Clara. George Burcea are o relație cu Viviana Sposub, pe care a cunoscut-o la emisiunea ”Ferma”, de la Pro TV. Ulterior, Andreea Bălan a trăit o poveste de dragoste cu Tiberiu Argint. Însă cei doi au ajuns la separare.

Andreea B ălan a vorbit, într-un interviu pentru postul de televiziune Antena Stars, despre viața sa sentimentală, dezvăluind că bărbații se simt intimidați de ea și că le este dificil să o abordeze, astfel că de multe or ea a fost cea care a făcut primul pas.

Andreea Bălan, dezvăluiri din viața sentimentală.”De multe ori eu trebuie să fac primul pas”

”Bărbații sunt intimidați de mine. Le este greu să mă abordeze. De multe ori eu trebuie să fac primul pas și să le dau un zâmbet ca apoi ei să prindă curaj”, a declarat Andreea Bălan, citată de spynews.ro.

”M-am simțit fericită în mai multe locuri, cu mai multe persoane și cred că fericirea este în noi, așa că dacă eu sunt fericită cu mine și mă iubesc pe mine, automat, ofer iubire și pot să mă simt bine oriunde. Am învățat în ultimul timp să-mi ascult instinctul și să mă ghidez foarte bine după instinct, poate ani de zile l-am neglijat sau poate m-am neglijat pe mine în interior. Mai nou meditez, sunt foarte bine cu mine, sunt foarte fericită. Sunt convinsă că în jurul meu sunt oameni de același grad cu mine”, a completat vedeta.

citește și...