Andreea Bălan, despre momentele dificile din viața sa. ”Eu nu îmi îngrop suferinţele, ci le trăiesc intens atunci când sunt”

28.06.2022, 17:15
Andreea Bălan, despre momentele dificile din viața sa. ”Eu nu îmi îngrop suferinţele, ci le trăiesc intens atunci când sunt”
Andreea Bălan, despre momentele dificile din viața sa. ”Eu nu îmi îngrop suferinţele, ci le trăiesc intens atunci când sunt”

Cântăreața Andreea Bălan, în vârstă de 38 de ani, a vorbit deschis despre perioadele dificile din viața sa și a explicat cum a reușit să le depășească. ”Eu nu îmi îngrop suferinţele, ci le trăiesc intens atunci când sunt, apoi mă eliberez de ele şi renasc mai puternică de fiecare dată”, a mărturisit binecunoscuta artistă.

Andreea Bălan a fost căsătorită cu actorul George Burcea, din mariajul celor doi rezultând două fetițe, Ella și Clara. Ulterior, Andreea Bălan a trăit o poveste de dragoste cu Tiberiu Argint. Cântăreața și fostul ei soț i-au avut ca nași de cununie pe Aurelian Temișan și Monica Davidescu.

Cântăreața a vorbit, pentru revista Viva, despre perioadele grele din viața sa și despre cum a reușit să le depășească. ”Da, am trecut prin multe, atât în plan personal, cât şi în carieră, şi nimic nu mă mai surprinde şi nu mă mai sperie”, a spus vedeta.

Andreea Bălan, despre momentele dificile din viața sa. ”Când am fost înșelată am plâns, când am divorțat am apărut tristă la TV”

 

”Când am avut stopul cardiac, m-am arătat din spital, de la terapie intensivă, când am fost înșelată am plâns, când am divorțat am apărut tristă la TV, iar pe vlogul meu sunt episoade în care am vorbit și despre momentele mai puțin plăcute. Mie mi se pare că am fost destul de deschisă cu publicul. Eu nu îmi îngrop suferinţele, ci le trăiesc intens atunci când sunt, apoi mă eliberez de ele şi renasc mai puternică de fiecare dată. Lumea mă vede zâmbitoare deoarece la mine aceste perioade nu durează mult şi nu stau în suferinţa problemei mult timp. O trăiesc, o rezolv cu mine, o accept aşa cum e şi merg mai departe”, a detaliat Andreea Bălan pentru sursa mai sus-citată.


”Cred că este foarte important să ai prieteni care te iubesc aşa cum eşti și, atunci când nu eşti bine, să poţi apela la ajutorul lor emoţional. Mă consider norocoasă, deoarece am un grup de suport emoţional foarte puternic, format din patru-cinci oameni care sunt mereu aproape de mine şi cu care povestesc, şi astfel reuşesc să mă echilibrez rapid. Totodată, de un an, meditez în fiecare zi 30-45 de minute şi astfel am căpătat o linişte interioară foarte mare şi o claritate care mă ajută să iau decizii mult mai uşor”, a completat artista.

 

citește și...