Andreea Antonescu, noi detalii despre divorțul de Traian Spak. ”Trebuie să fie prezent măcar la semnarea actelor”

28.05.2021, 16:47
Andreea Antonescu, noi detalii despre divorțul de Traian Spak. ”Trebuie să fie prezent măcar la semnarea actelor”
Andreea Antonescu, noi detaii din divorțul de Traian Spak. ”Trebuie să fie prezent măcar la semnarea actelor”

Cântăreața Andreea Antonescu a dat noi detalii despre divorțul de Traian Spak.

Andreea Antonescu a fost căsătorită cu Traian Spak, împreună cu care are o fetiță, Sienna. Cântăreața este încă în acte soția lui Traian Spak, însă cei doi vor divorța la notar. Aceasta a oferit amănunte despre separarea de Traian Spak la emisiunea ”La Măruță”, de la postul de televiziune Pro TV. “Traian mai este soțul meu în acte. E același răspuns dintotdeauna, divorțez când va veni el în țară. Noi am rămas în relații bune. Când va veni în România, vom divorța la notar. El trebuie să fie prezent măcar la semnarea actelor. Mi-e dor de America, voi merge cu Sienna la el, adică și la mine. Casa din America e doar pe numele meu”, a declarat Andreea Antonescu, potrivit click.ro.

”Înainte de orice ne dorim ca Sienna să fie bine, fericită, și pentru asta luptăm. Suntem în așteptarea actelor lui, pentru că e un proces mai lung să poți să mergi în America. Sunt singură, nu am pe nimeni, poate este cazul să ridic și eu pretențiile, să am ceva așteptări, dar dacă e să vină, eu sunt aici. Sienna e la Galați, mama are grijă de ea”, a mai spus vedeta.

Andreea Antonescu a participat la ”Survivor România”

Cântăreața Andreea Antonescu a făcut parte din echipa Faimoșilor de la emisiunea ”Survivor România”. Andreea Antonescu a fost eliminată de la show-ul ”Survivor România”, în urma voturilor primite de la telespectatori. Artista a acordat recent un interviu în care a vorbit despre foștii ei colegi de la competiția din Republica Dominicană.

Andreea Antonescu a afirmat că cel mai rău om din echipa Faimoșilor este Sebastian Chitoșcă, iar despre Culiță Sterp a afirmat că este cel mai misogin.

”Când am intrat în echipă, unul dintre băieți, nu îi voi da numele, a început să-mi sugereze să fac topless de față cu ei, lucru care mi-a stârnit o mâhnire. Eu nu am ajuns în „Survivor România” să mă trag de șireturi cu vreunul dintre concurenți și am încercat să îi pun la punct. Am considerat că, dacă respectul nu se câștigă, se impune și am reușit acest lucru. Am apreciat amabilitățile lor, ajutorul lor, hrana pe care o aduceau, deși știam că scopul era să mă întoarcă pe mine împotriva Elenei. Am luat partea bună a lucrurilor, însă am ales ideea de forță a fetelor, eu sunt o femeie puternică și independentă. Am ales să fiu de partea Elenei, care mi-a câștigat prietenia în ani de zile, iar relația mea cu ea s-a clădit frumos, în timp, nu a fost o prietenie de conjunctură pentru a mai rămâne o săptămână în acest reality-show. Sunt o persoană corectă și așa voi fi până la capăt. Cel mai misogin băiat din echipă este Culiță, insă cel mai rău om din echipă este Sebastian Chitoșcă”, a declarat Andreea Antonescu.

citește și...