Andreea Antonescu, despre fostul său soț, Traian Spak. ”Niciodată să nu spui niciodată!”

24.06.2021, 11:02
Andreea Antonescu, despre fostul său soț, Traian Spak. ”Niciodată să nu spui niciodată!”
Andreea Antonescu, despre fostul său soț, Traian Spak. ”Niciodată să nu spui niciodată!”

Cântăreața Andreea Antonescu a vorbit despre fostul său partener de viață, Traian Spak. Artista se pregătește să plece în America, acolo unde locuiește acesta. Va merge împreună cu fiica lor, Sienna. Andreea Antonescu a fost întrebată despre posibilitatea de a relua relația cu Traian Spak, cel cu care a format o familie ani de zile.

Andreea Antonescu a fost căsătorită cu Traian Spak, împreună cu care are o fetiță, Sienna. Cântăreața este încă în acte soția lui Traian Spak, însă cei doi vor divorța la notar.

Andreea Antonescu se pregătește de revederea cu Traian Spak, aceadsta urmând să plece în America, împreună cu fiica sa. ”Da, vrem să mergem! Sienna va merge acum din data de 9 iulie într-o tabără pe care și-a dorit-o foarte tare și a vrut să fie alături de colegii ei acolo, după care, fugim repede prin State”, a declarat Andreea Antonescu pentru click.ro.

Andreea Antonescu, despre fostul său soț, Traian Spak. ”O să vedem ce ne rezervă viitorul”

Întrebată dacă există vreo posibilitatea ca ea și Traian Spak să-și reia relația, Andreea Antonescu a răspuns: ”Niciodată să nu spui niciodată! Pe de altă parte, rațional vorbind, îți voi spune acum că nu există varianta asta, habar nu am, o să vedem ce ne rezervă viitorul! Dar, în general, sunt o persoană care dacă pornește pe un drum, merge până la capăt, indiferent de orice și nu îmi amintesc ca în această viață să fi ajuns din nou asupra unei hotărâri și să schimb direcția, nu”.

Andreea Antonescu a explicat și ce anume și-ar dori de la un nou partener: ”Cred că îmi doresc o persoană puternică lângă mine. Nu aș mai vedea viața altfel! Cu relații de compromis, lucruri mici, lucruri în care să ne băgăm pentru o anumită perioadă din frică sau dorința de a nu rămâne singuri. Nu e de mine, nu e pentru mine. Îmi doresc o persoană puternică lângă mine, o persoană realistă, o persoană alături de care să pot clădi! Cred că astea sunt calitățile pe care trebuie să le aibă un bărbat că să pot clădi alături de el!”.

Andreea Antonescu a participat la ”Survivor România”

Cântăreața Andreea Antonescu a făcut parte din echipa Faimoșilor de la emisiunea ”Survivor România”. Andreea Antonescu a fost eliminată de la show-ul ”Survivor România”, în urma voturilor primite de la telespectatori. Artista a acordat recent un interviu în care a vorbit despre foștii ei colegi de la competiția din Republica Dominicană. Andreea Antonescu a afirmat că cel mai rău om din echipa Faimoșilor este Sebastian Chitoșcă, iar despre Culiță Sterp a afirmat că este cel mai misogin.

”Când am intrat în echipă, unul dintre băieți, nu îi voi da numele, a început să-mi sugereze să fac topless de față cu ei, lucru care mi-a stârnit o mâhnire. Eu nu am ajuns în „Survivor România” să mă trag de șireturi cu vreunul dintre concurenți și am încercat să îi pun la punct. Am considerat că, dacă respectul nu se câștigă, se impune și am reușit acest lucru. Am apreciat amabilitățile lor, ajutorul lor, hrana pe care o aduceau, deși știam că scopul era să mă întoarcă pe mine împotriva Elenei. Am luat partea bună a lucrurilor, însă am ales ideea de forță a fetelor, eu sunt o femeie puternică și independentă. Am ales să fiu de partea Elenei, care mi-a câștigat prietenia în ani de zile, iar relația mea cu ea s-a clădit frumos, în timp, nu a fost o prietenie de conjunctură pentru a mai rămâne o săptămână în acest reality-show. Sunt o persoană corectă și așa voi fi până la capăt. Cel mai misogin băiat din echipă este Culiță, insă cel mai rău om din echipă este Sebastian Chitoșcă”, a declarat Andreea Antonescu.

citește și...