Anda Adam dă detalii din viața ei. ”Chiar am fost comparaţi cu J.Lo şi Ben Aflleck”

27.10.2021, 16:42
Anda Adam dă detalii din viața ei. ”Chiar am fost comparaţi cu J.Lo şi Ben Aflleck”
Anda Adam dă detalii din viața ei. ”Chiar am fost comparaţi cu J.Lo şi Ben Aflleck”

Cântăreața Anda Adam, în vârstă de 41 de an, a dat detalii despre viața sa. Aceasta a vorbit despre afacerile pe care le are, dar și despre povestea de dragoste pe care o trăiește în prezent, afirmând că toate îi merg din plin. ”Chiar am fost comparaţi cu J.Lo şi Ben Aflleck”, a spus Anda Adam despre cuplul pe care îl formează cu Yosif Eudor Mohaci.

Anda Adam  a format o familie cu Sorin Andrei Nicolescu, împreună cu care are o fetiță, Evelin. Despre Anda Adam și Sorin Andrei s-a tot zvonit că ar fi la un pas de divorț. De curând, Sorin Nicolescu a confirmat că el și artista sunt separați.

În prezent, Anda Adam are un nou partener de cuplu, care este om de afaceri. Iubitul Andei Adam se numește Yosif Eudor Mohaci, este din Arad, are numeroase afaceri în țară și o perioadă a locuit în Elveția și Franța. Yosif Eudor Mohaci a fost căsătorit cu Ioana, nunta celor doi având loc la Limassol, în Cipru, în anul 2018. Yosif Eudor Mohaci are o fetiță care se numește Nicole și are cinci ani. Yosif Eudor Mohaci și Ioana au divorțat de curând. În cadrul unei ediții ”Bravo, ai stil! Celebrities”, Anda Adam a anunțat că a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, acesta dăruindu-i deja inelul de logodnă.

Anda Adam dă detalii din viața ei. ”Ne stă bine împreună, pentru că suntem frumoşi”

Anda Adam a făcut declarații despre viața sa într-un interviuu pe care l-a acordat pentru click.ro. Despre povestea sa de dragoste cu Yosif, artista a spus: ”Stau bine, eu cu Yosif chiar am fost comparaţi cu J.Lo şi Ben Aflleck, deci ne stă bine împreună, pentru că suntem frumoşi”.


Anda Adam a explicat că o duce bine și în ceea ce privește afacerile: ”Construiesc case pentru vânzare în Pipera-Tunari. Am nişte duplexuri la vânzare şi am şi colecţia mea de costume de baie, pe care o puteţi vedea pe site-ul meu. Am puţin timp şi multe de făcut”.

Anda Adam a vorbit și despre fiica sa, Evelin: ”Încerc în zilele în care nu am filmări de dimineaţă până seara să petrec mai mult timp cu ea. Acum stă cu bonă, când nu sunt eu acasă, copilul e la mine după despărţirea de fostul soţ… Cântă toată ziua şi dansează, dar face şi TikTok-uri, are 5 ani jumătate şi rupe TikTok-ul, are profilul ei şi o mulţime de vizualizări. Acum viaţa nu mai este despre mine, este doar despre ea”.

citește și...