Analia Selis și copiii săi, diagnosticați cu coronavirus. ”Covidul ăsta este cu siguranță un virus ciudat de imprevizibil”

27.11.2020, 14:00
Analia Selis și copiii săi, diagnosticați cu coronavirus. ”Covidul ăsta este cu siguranță un virus ciudat de imprevizibil”

Cântăreața Analia Selis şi cei doi copii ai săi au petrecut două săptămâni în izolare după ce au fost diagnosticaţi cu coronavirus.

Într-o postare pe care a făcut-o pe contul său de socializare, Analia Selis a vorbit despre simptomele pe care le-a avut, menționând că cei doi copiii ai săi au fost asimptomatici. ”Vă salut din balconul meu unde am petrecut multe ore in ultimele două săptămâni, departe de strada casei și uitându-ma la desenul copiilor mei cu “totul va fi bine” făcut acum un secol. Mi-a fost dor de Argentina, de colega mea de zbor Natalia Russo, de foștii mei iubiți care mi-au devenit prieteni, pentru ca iubirea se schimba uneori într-un mod surprinzător, de Crăciun lângă piscina in teribila caldura din vara in Tucuman (orașul meu). Muzica, partenera mea cea mai fidela și necondiționată, mi-a fost la ureche de câte ori și cu orice playlist am avut nevoie ca sa simt orice sentiment era musai sa simt. Am avut război cu rabdarea mea si mi-am folosit de elementele învățate in perioada de stare de urgentă ca sa avem cu copiii un program bifând zilele cât se poate de decent”, a povestit artista în mediul online.

Analia Selis a mărturisit că sportul i-a lipsit cel mai mult în perioada de izolare. ”Ca sa nu sufăr, am ignorat complet, cu mare succes nevoia mea sa ma urc pe pereți din cauza lipsei de CrossFit… dar, azi când am aflat ca sunt 100% covid free i-am trimis un mesaj antrenorului meu Mihai Ivan sa îl intreb dacă ma pot muta la Forge sala mea minunata de CrossFit) imediat!! Am trăit senzații cât se poate de ciudate aflând cum a murit un drag prieten de-al meu (de vârsta mea) din cauza aceluiași covid pe care eu și copiii mei îl aveam și cum mulți alți s-au chinuit ca sa trăiască. Nota: copiii mei asimptomatici și eu doar cu ceva disconfort fizic și fără miros și gust. Covidul asta este cu siguranța un virus ciudat de imprevizibil. Mi-am dat seama ca mai am mult de învățat din izolare… dar cât de mult!? Oare cât ne mai trebuie ca sa conștientizam de valorile adevărate din viața asta fantastica? Străzile din București erau mult mai frumoase azi decât acum doua saptamani, am realizat ca soarele din iarna care vine imediat încă îmi încălzește ochii. Am respirat aerul fantastic din lumea de afara”, a mai spus ea.

Cine este Analia Selis

Analia Selis este originară din Argentina. După ce a plecat din Argentina, a ajuns în SUA, acolo a apărut în drumul ei apreciatul violoncelist român Răzvan Suma, motiv pentru care în anul 2003 s-a mutat în România. Acesta i-a devenit soț și au împreună doi copii: un băiețel pe nume Tiago și o fetiță pe nume Noa. Analia Selis a anunțat de curând că a divorțat de Răzvan Suma.

Analia Selis a reprezentat Argentina la Festivalul Cerbul de Aur 2004 și a reușit să se claseze pe locul 3.

Între 2005 și 2009 a lansat 4 albume de mare succes care au dus-o pe Analia Selis în atenția publicului. În anul 2016, Analia Selis membru al ansamblului „ArgEnTango”.

457.848 de cazuri de COVID-19 în România

Vineri, 27 noiembrie 2020, au fost înregistrate 8.499 de noi îmbolnăviri cu COVID-19 în România, în ultimele 24 de ore. Bilanțul a ajuns la 457.848. În ultima zi au decedat alte 172 de persoane, iar la terapie intensivă sunt internați 1.226 de pacienți, notează Hotnews. 326.657 de pacienți au fost declarați vindecați. Până astăzi, 10.884 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 13.157. Dintre acestea, 1.226 sunt internate la ATI. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 4.048.536 de teste pentru coronavirus. Dintre acestea, 35.610 de teste au fost efectuate în ultimele 24 de ore.

Pe teritoriul României, 46.856 persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 11.916 persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 69.180 de persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 62 de persoane.În ceea ce privește situația cetățenilor români aflați în alte state, 6.876 de cetățeni români au fost confirmați ca fiind infectați cu SARS – CoV – 2.

citește și...