Victor Ciutacu are coronavirus. ”Deci, da, tocmai am fost testat pozitiv”

27.11.2020, 09:09
Victor Ciutacu are coronavirus. ”Deci, da, tocmai am fost testat pozitiv”
Victor Ciutacu are coronavirus. ”Deci, da, tocmai am fost testat pozitiv”

Victor Ciutacu, în vârstă de 50 de ani, a anunţat că are COVID-19. Realizatorul TV spune că are simptome uşoare, starea lui de sănătate fiind una bună.

Victor Ciutacu a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook. “Orice moment vine la un moment dat; nu neapărat cel oportun, dar asta e. Aşa că fac aici cuvenitul anunţ: deci, da, tocmai am fost testat pozitiv. Nu mă tăvălesc deloc în chinuri, am trecut doar printr-un frison, dacă mă ajută Dumnezeu şi organismul, sper să fie doar atât. Mi-am anunţat contacţii, sunt izolat la domiciliu, separat la interior prin trasee bine definite de ilustra-mi soţie. Care a fost testată negativ. După cum am mai anunţat într-o confesiune anterioară, cred în existenţa virusului ucigaş. Nu mă închin la el, că încă nu mi-a luat şi minţile, doar că acum îl şi simt aproape de mine; neplăcut şi inconfortabil de aproape. Şi, înainte să se repeadă propaganda să dea cu ghioaga, am şi purtat intens masca, lucru uşor de probat cu mărturii ale colegilor şi ale şoferilor de Uber”, a spus realizatorul de televiziune.

Victor Ciutacu a explicat și de unde crede că s-a infectat cu COVID-19. “Dacă mă întrebaţi pe mine, fără să pot jura, am indicii că l-am luat pe carcalac de la un bun prieten. Doctor, purtător aproape obsedat de mască. N-am de gând să fac aici reality show cu viaţa şi cu sănătatea noastră, aşa că nu vă aşteptaţi la update-uri psihotice. Dacă nu crăp, ne vom revedea la televizor, o perioadă, pe skype. Dacă mă prăbuşesc, încerc să-mi scriu în avans un necrolog mişto, că am talent la asta. Dar, dat fiind că nu mi-am încheiat socotelile şi nu mi-am achitat toate datoriile, înclin să cred (şi sper) că voi duce povestea pe picioare. N-am sfaturi înţelepte să vă dau. Nu cred că aveţi nevoie de mine să vă spălaţi pe mâini şi să purtaţi (au ba) mască. Dar, în locul strategilor comunicaţionali ai puterii politice, m-aş feri să diseminez mesajul “purtaţi mască, protejaţi-vă” prin intermediul celor care tocmai anunţă că au fost infectaţi”, a adăugat acesta.

449.349 de infectări cu COVID-19 în România

Alte 9.005 cazuri de COVID-19 au fost raportate în ultimele 24 de ore în România. Bilanțul a ajuns la 449.349. În ultima zi au decedat alte 171 de persoane, iar la terapie intensivă sunt internați 1.226 de pacienți – un nou record, potrivit Hotnews. Până astăzi, au decedat 10.712 persoane diagnosticate cu infecție cu coronavirus. În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 13.248. Dintre acestea, 1.226 sunt internate la ATI.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 4.011.887 de teste pentru coronavirus. Dintre acestea, 36.271 au fost efectuate în ultimele 24 de ore, 22.829 în baza definiției de caz și a protocolului medical și 13.442 la cerere. De asemenea, de la ultima informare făcută de GCS, au fost raportate și rezultatele a 620 de teste prelucrate anterior ultimelor 24 de ore și transmise până la data de 26 noiembrie.

Pe teritoriul României, 48.458 persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 12.376 de persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 70.873 persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 58 de persoane. De la debutul pandemiei, 323.514 pacienți au fost declarați vindecați.

citește și...