A murit tatăl Laurei Cosoi. A fost răpus de COVID-19

26.11.2020, 15:43
A murit tatăl Laurei Cosoi. A fost răpus de COVID-19
A murit tatăl Laurei Cosoi. A fost răpus de COVID-19

Laura Cosoi trece prin momente dureroase. Tatăl vedetei a încetat din viață. Acesta a fost răspus de coronavirus.

Tatăl Laurei Cosoi, marius Cosoi,un reputat antrenor de handbal, a încetat din viață. Acesta s-a infectat cu COVID și a decedat astăzi.

”Azi, taticul meu iubit si bun a plecat la Domnul. Iar eu nu mai pot de dor…”, a scris Laura Cosoi în mediul online, unde a dat publicității o fotografie în care apare alături de regretatul său tată, pe vremea când era doar o copilă.


Anunțul despre decesul lui Marius Cosoi a fost făcut de vicepreședintele Federației Române de Scrabble

Anunțul despre dispariția tatălui Laurei Cosoi a fost făcut de către Cătălin Eugen Caba, vicepreședintele Federației Române de Scrabble.

”Unul dintre cei mai mari antrenori de handbal pe care i-a avut sportul ieșean s-a stins din viață după ce a fost infectat cu coronavirus. Oamenii buni se duc, răpuși de nenorocirea asta căreia nu-i dăm de capăt încă. Profesorul Marius Cosoi a fost un om dedicat sportului și Iașului. A șlefuit nenumărate talente în handbal și baschet, masculin și feminin. A condus echipa de baschet fete Politehnica Iași în divizia A. Mi-a fost profesor de sport și, ca extremă stângă, am făcut parte din echipa de handbal băieți a școlii 22, care a jucat în faza regională și cea națională a „Daciadei’, cum se numea întrecerea școlară înainte de 90”, a scris acesta în mediul online.

”Din acea echipă, mai târziu, au rămas în handbal componenți ai lui Poli Iași. Era și acum profesor de sport la Colegiul Național. Feciorul meu și colegii săi, chiar dacă nu au făcut sportul cu dumnealui, au avut șansa să cunoască un om pentru care era o bucurie să învețe copiii să iubească mișcarea și jocurile sportive. Sportul ieșean îi datorează multe și este mai sărac, de astăzi. Drum lin, profesore drag, rămâneți veșnic în amintirea noastră! Condoleanțe familiei îndurerate!”, a adăugat Cătălin Eugen Caba.

449.349 de infectări cu COVID-19 în România

Alte 9.005 cazuri de COVID-19 au fost raportate în ultimele 24 de ore în România. Bilanțul a ajuns la 449.349. În ultima zi au decedat alte 171 de persoane, iar la terapie intensivă sunt internați 1.226 de pacienți – un nou record, potrivit Hotnews. Până astăzi, au decedat 10.712 persoane diagnosticate cu infecție cu coronavirus. În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 13.248. Dintre acestea, 1.226 sunt internate la ATI.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 4.011.887 de teste pentru coronavirus. Dintre acestea, 36.271 au fost efectuate în ultimele 24 de ore, 22.829 în baza definiției de caz și a protocolului medical și 13.442 la cerere. De asemenea, de la ultima informare făcută de GCS, au fost raportate și rezultatele a 620 de teste prelucrate anterior ultimelor 24 de ore și transmise până la data de 26 noiembrie.

Pe teritoriul României, 48.458 persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 12.376 de persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 70.873 persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 58 de persoane. De la debutul pandemiei, 323.514 pacienți au fost declarați vindecați.

citește și...