VIDEO / Analia Selis a divorțat. ”În ceea ce mă privește nu există drumul înapoi”

27.10.2020, 17:43
VIDEO / Analia Selis a divorțat. ”În ceea ce mă privește nu există drumul înapoi”
Analia Selis a divorțat. ”În ceea ce mă privește nu există drumul înapoi”

Cântăreața Analia Selis a divorțat. Artista a afirmat că nu mai există nicio cale de împăcare cu cel care i-a fost partener de viață.

Analia Selis a divorțat de violoncelistul Răzvan Suma. Anunțul a fost făcut de artistă pe contul ei de socializare. Cântăreața a afirmat că nu mai formează un cuplu cu Răzvan Suma de un an și că nu mai există nicio cale de împăcare între ei.

”Așa cum ați auzit dimineața povestind cu băieții de la “Neața cu Răzvan și Dani”, anul trecut, pe 1 Decembrie m-am despărțit de fostul meu soț. La toți cei care de atunci pana acum m-ați întrebat cum e familia sau mi-ați trimis mesaje frumoase despre familia pe care o aveam aș vrea sa vă spun ca nu am putut sa vorbesc despre acest subiect. Ca sa evit întrebări despre o “posibila împăcare” as vrea sa va spun ca in ceea ce ma privește nu exista drumul inapoi. Acest an a fost un an intim, in care am avut nevoie de regăsire acasă alături de Noa și Tiago.

La toți cei care trec pe o despartire as vrea sa va spun ca timpul trece și cu siguranța viața merge înainte spre mult mai bine decât a fost. Viața este un dar extraordinar de minunat și merita trăită numai și NUMAI cu oameni și lucruri pe care merita sa le ai lângă tine, restul trebuie lăsate in spate și cu ușa bine bine Încuiată.  Simt nevoie sa precizez ca nu mi-am gândit sub nicio clipa sa plec din România, nici înainte, nici atunci cand m-am despărțit și nici acum. România este o țara care mi-a dăruit și îmi daruiește in continuare foarte mult, așa ca anul aceasta, pe 1 Decembrie, o voi sărbători așa cum nu am putut anul trecut”, este mesajul transmis de artista de orgine argentiniană.

Cine este Analia Selis

Analia Selis este originară din Argentina. După ce a plecat din Argentina, a ajuns în SUA, acolo a apărut în drumul ei apreciatul violoncelist român Răzvan Suma, motiv pentru care în anul 2003 s-a mutat în România. Acesta i-a devenit soț și au împreună doi copii: un băiețel pe nume Tiago și o fetiță pe nume Noa.

Analia Selis a reprezentat Argentina la Festivalul Cerbul de Aur 2004 și a reușit să se claseze pe locul 3.

Între 2005 și 2009 a lansat 4 albume de mare succes care au dus-o pe Analia Selis în atenția publicului. În anul 2016, Analia Selis membru al ansamblului „ArgEnTango”.

citește și...