Anda Adam, concurentă în noul sezon de la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”

28.07.2021, 13:10
Anda Adam, concurentă în noul sezon de la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”
Anda Adam, concurentă în noul sezon de la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”

Cântăreața Anda Adam, în vârstă de 41 de ani,  va fi una dintre noile concurente de la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, care va fiu difuzată în toamna acestui an de postul de televiziune Kanal D. O altă vedetă care va participa la show-ul de stil prezentat de Ilinca Vandici este și solista Nicoleta Nucă.

Un nou sezon al emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities” va fi difuzat de postul de televiziune Kanal D în toamna acestui an.

S-a aflat cine vor fi primele vedete care vor participa la show-ul de stil moderat de Ilinca Vandici.

Anda Adam, concurentă în noul sezon de la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”.  ”Abia aștept provocarea”

Cântăreața Anda Adam este una dintre v edetele care vor participa la ”Bravo, ai stil! Celebrtities”. Artista s-a declarat nerăbdătoare să concureze.

“Imaginea, stilul unei femei constituie o prima carte de vizită, “te poziționează” în fața oamenilor, iar în cazul unui artist, felul în care se prezintă în fața publicului este extrem de important. Cred că de-a lungul timpului, am reușit să îmi construiesc o imaginie stilistică proprie, ce mă definește și mă completează, alături de muzica mea. Noi, ca artiști, știm că publicul este foarte atent la imaginea pe care noi o promovăm.  Nu de puține ori am fost trendsetter în ceea ce privește stilul vestimentar, am dat tonul și în materie de hairstyling, exemplificând în acest sens apariția mea cu breton, în videoclipul “Dacă ar fi”, când foarte multe fete au apelat la același hairstyling. Abia aștept provocarea “Bravo, ai stil! Celebrities”. Poate fata!”, a declarat Anda Adam, citată de wowbiz.ro.

Nicoleta Nucă, concurentă în noul sezon de la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”. ”Voi învăța lucruri noi despre mine”

Cântăereața Nicoleta Nucă este și ea una dintre noile concurente de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Artista a afirmat că participarea la show o va ajuta să învețe lucruri noi despre fashion.

„Îmi plac provocările, sunt mereu dornică să ies din zona mea de confort, prin astfel de lucruri cred că oamenii pot evolua, pot deveni tot mai buni în ceea ce fac. Cred că „Bravo, ai stil! Celebrities” va reprezenta o astfel de provocare personală, cu siguranță voi învața lucruri noi despre mine, despre oameni și asta mă motivează cel mai mult. Am un stil versatil și sunt sigură că în competiție voi învăța multe lucruri noi legate de fashion, despre care nu știam până acum și care mă vor ajuta pe viitor”, a declarat Nicoleta Nucă.

Alexandra Ungureanu a câștigat ultimul sezon al emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities”

Șase vedete au concurat în finala ultimului sezon al emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la postul de televiziune Kanal D. Finala competiției a avut loc în data de 19 decembrie 2020, și a fost câștigată de Alexandra Ungureanu.

“Este ceva ce mi-am dorit mult! Am luptat, am muncit mai mult decât am luptat. Atâția oameni au venit spre mine, m-au cunoscut, m-au descoperit ca om, deși cânt de atâția ani, dar eu am fost o revelație în acest concurs și nu îmi vine să cred… Și asta am învățat, oricând poți să o iei de la zero, oricând te poți reiventa, oricând, în momentul în care crezi în tine, poți face diferența”, a mărturisit artista la acea vreme.

citește și...