Alin Oprea s-a vaccinat împotriva coronavirusului. ”Am făcut cunoștință cu COVID-19 și am înțeles ce putere are”

10.05.2021, 16:36
Alin Oprea s-a vaccinat împotriva coronavirusului. ”Am făcut cunoștință cu COVID-19 și am înțeles ce putere are”
Alin Oprea s-a vaccinat împotriva coronavirusului. ”Am făcut cunoștință cu COVID-19 și am înțeles ce putere are”

Cântărețul Alin Oprea s-a vaccinat împotriva coronavirusului. De asemenea, și iubita lui a făcut vaccinul.

Alin Oprea a mers să se vaccineze anti-COVID duminică. “Am spus DA vaccinării împotriva Covid-19. M-au convins cu argumente solide prietenul meu vechi și bun, Prof. Dr. Viorel Jinga, Rectorul Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București, și fratele meu, Eugen Oprea, doctor în Biologie. Am înteles că vaccinarea în sine este o minune a științei care a salvat de multe ori omenirea de boli grave (ce bine ar fi să apară vaccinuri și pentru HIV sau Hepatita C). Cred că suntem niște norocoși că avem acum șansa de a reveni cât mai repede la normalitate și nu ar trebui să o ratăm. Sigur că încă mai există sceptici, dar cred cu tărie că dacă vaccinul ar fi apărut anul trecut pe vremea aceasta, multe vieți ar fi fost salvate și, probabil, criza economică s-ar fi putut evita. Sunt convins că la vaccinare cozile ar fi fost interminabile”, a declarat cântărețul pentru click.ro. Și iubita sa, Medana, s-a vaccinat împotriva coronavirusului: ”Medana s-a vaccinat și ea astăzi împreună cu mine, după care am mers înpreună la Biserică și la o plimbare în Parcul Cișmigiu”.

Alin Oprea a fost infectat cu noul coronavirus în noiembrie 2020: ”Imediat după ziua mea din 20 noiembrie 2020 am făcut cunoștință cu COVID-19 și am înțeles ce putere are. Au fost zile când nu am reușit să mă ridic din pat ca să mănânc sau să ajung la baie. Am avut totuși noroc de un sistem imunitar foarte eficient și, coroborat cu o viață ordonată, alimentație corectă și sport, am reușit să schimb raportul de forțe în favoarea mea”.

Alin Oprea, poveste de dragoste cu Medana

Alin Oprea se află în plin divorţ de soţia lui, Larisa, după 22 de ani de căsătorie şi 23 de relaţie. Cei doi au împreună doi copii. Divorţul lor se dispută în instanță, iar prima înfăţişare a avut loc în data de 15 februarie 2021. Alin Oprea, solistul trupei Talisman, și-a găsit liniștea alături de actuala sa iubită, Medana, după separarea de Larisa, fosta sa soție. Artistul are numai cuvinte de laudă la adresa partenerei sale.

”Medana îmi face cafeaua, în fiecare dimineață, dar, din când în când, o surprind și eu cu micul dejun și cu o cafeluță la pat. Cum a fost, de exemplu, de 8 Martie. Încercăm să facem totul împreună. Este dorința și bucuria noastră de a fi cât mai mult timp împreună. Medana este o gospodină desăvârșită, iar la partea gastronomică nu o întrece nimeni. Face o mâncare atât de gustoasă că îți vine să o mănânci cu ochii”, a spus Alin Oprea despre iubita lui într-un interviu pentru impact.ro.

“Calitățile Medanei sunt multiple. Faptul că am văzut-o mereu fără machiaj m-a atras foarte mult. Am simțit o femeie sinceră și autentică, care-și asumă imaginea ei reală, fără operații estetice și machiaje. M-a dat și pe mine Dumnezeu pe mâini bune. Poate că am meritat după atâta muncă și sacrificii”, a adăugat artistul.

citește și...