Alin Oprea s-a logodit cu iubita lui după ce a terminat divorțul! ‘Medana este demult soția mea, eu așa o și numesc’

16.08.2021, 10:46
Alin Oprea s-a logodit cu iubita lui după ce a terminat divorțul! 'Medana este demult soția mea, eu așa o și numesc'

Alin Oprea, fostul solist al trupei Talisman, poate răsufla ușurat! Artistul a anunțat că divorțul de mama copiilor lui s-a încheiat. Cei doi mai așteaptă acum decizia judecătorească.

„Am fost trădat, «încornorat», «jecmănit» în stil mafiot şi tratat ca un «sclav pe plantaţie», ceea ce este inadmisibil. Procesul de divorţ este încheiat, aşteptăm decizia judecătorească. Partajul se va judeca ulterior şi voi câştiga tot ceea ce mi se cuvine legal, cred în justiţie şi în dreptate. Dacă nu aş fi fost tratat în stil «mafiot», ci cu recunoştinţă şi respect pentru tot ce am oferit o viaţă întreagă, nu aş mai fi avut nicio pretenţie”, a spus artistul pentru Impact.ro.

Alin Oprea s-a logodit cu iubita lui după ce a terminat divorțul!

În plus, solistul s-a logodit cu Medana, partenera de viață, după doi ani de relație. Alin Oprea mărturisea că și-a găsit sufletul pereche, iar acum este extrem de fericit.

”Suntem în cea mai bună etapă atât a vieții, cât și a relației noastre. Lucrurile s-au așezat în mod natural și firesc și ne bucurăm de tot ceea ce ne oferă viața în fiecare zi. Legat de planuri, nu le facem noi.

Am constatat pe pielea noastră că destinul își face mereu treaba cum consideră că este cel mai bine pentru fiecare. Legat de căsătorie, din punctul meu de vedere, Medana este demult soția mea, eu așa o și numesc”, a declarat Alin Oprea, pentru Cancan.ro, site-ul nr.1 din România.

Alin Oprea, deranjat că fosta soție se prezintă cu numele lui de familie

Alin Oprea a divorțat de mama celor doi copii ai săi, Larisa, după 22 de ani de căsătorie şi 23 de relaţie. Cei doi au împreună doi copii. Divorţul lor se dispută în instanță, iar prima înfăţişare a avut loc în data de 15 februarie 2021. Artistul vrea să-i retragă acesteia numele de familie, fiind deranjat de faptul că aceasta se folosește încă de numele lui.

“Mă deranjează că se prezintă la tv cu numele meu de familie! Pe mine nu mă intereseză cu ce se ocupă ea în Anglia, este job-ul ei, treaba ei, doar că ea s-a folosit și se folosește în continuare de numele meu, motiv pentru care și trage cu dinții de el. Nu există apariție publică a ei în care să nu fie vorba despre mine sau să nu apară vreo imagine cu mine, împotriva voinței mele. Toată viața, numele meu a fost tras în jos de Larisa, însă acum a venit în sfârșit momentul ca acest lucru să se încheie. Nu-mi doresc neapărat să o dau în judecata, dar, dacă nu înțelege de bunăvoie, voi apela la toate căile legale de a-mi proteja numele și imaginea”, a declarat Alin Oprea.

citește și...