Alin Oprea a încheiat divorțul cu fosta soție. Ce au de împărțit la partaj: ‘Dacă nu aș fi fost tratat în stil ‘mafiot’

02.08.2021, 09:42
Alin Oprea a încheiat divorțul cu fosta soție. Ce au de împărțit la partaj: 'Dacă nu aș fi fost tratat în stil 'mafiot'

Alin Oprea, fostul solist al trupei Talisman, poate răsufla ușurat! Divorțul dintre el și mama copiilor lui a ajuns la final. În prezent, artistul așteaptă hotărârea judecătorească, dar și partajul de un milion de euro. 

Alin Oprea și Larisa Uță s-au despărțit în 2020, după 22 de ani de căsnicie. Din nefericire, separarea celor doi a fost una cu scandal.

Alin Oprea a încheiat divorțul cu fosta soție

Divorţul lor s-a disputat în instanță. Acum, însă, Alin Oprea și Larisa Oprea nu vor mai avea nicio legătură. Fostul solist al trupei Talisman așteaptă acum hotărârea judecătorească, mai ales că s-a și logodit cu iubita lui, Medana.

Alin Oprea a mărturisit că relația lui cu noua parteneră merge de minune.

„Procesul de divorț este încheiat, așteptăm decizia judecătorească. Partajul se va judeca ulterior și voi câștiga tot ceea ce mi se cuvine legal, cred în justiție și în dreptate. Dacă nu aș fi fost tratat în stil „mafiot”, ci cu recunoștință și respect pentru tot ce am oferit o viață întreagă, nu aș mai fi avut nicio pretenție. Însă am fost trădat, „încornorat”, „jecmănit” și tratat ca un „sclav pe plantație”, ceea ce este inadmisibil.

Până la partaj, îmi câștig alte bunuri prin muncă cinstită, așa cum am făcut toată viața și cu siguranță în scurt timp voi construi ceva și mai măreț, pe o fundație solidă, nu pe nisip mișcător’, împreună cu un om care mi-a dovedit iubire, respect și sprijin la greu: Medana!”, a declarat Alin Oprea pentru Playtech.

Alin Oprea, fericit cu noua iubită

Alin Oprea, solistul trupei Talisman, și-a găsit liniștea alături de actuala sa iubită, Medana, după separarea de Larisa, fosta sa soție.

Alin Oprea a vorbit într-un interviu despre actuala sa iubită, Medana, la adresa căreia a avut numai cuvinte de laudă.

”Medana mă așază și îmi dă echilibru. Aș fi văzut (nr. dacă se întâlneau în trecut) o femeie destul de frumoasă, carismatică și deșteaptă, dar poate nu aș fi perceput că este îngerul meu păzitor și invers. Când ne-am văzut prima dată eram la un eveniment și când ne-am văzut nu a fost acea chimie, a fost o lumină, ceva special. Am avut amândoi senzația că ne știm dintotdeauna și Dumnezeu ne-a adus împreună pentru a merge pe drumul vieții împreună. E o magie între noi. Facem toate lucrurile împreună, aveam aceeași valori, am crescut aproape similar. Nu mi-am pus foarte multe întrebări, intuiția mea mi-a spus că acesta este drumul, iar în momentul în care eu am rămas destul de ”maidanez”, Medana a fost lângă mine în cele mai grele momente din viața ea”, a declarat Alin Oprea.

citește și...