Alin Oprea, fericit alături de iubita lui. ”În plan personal merge totul super”

24.06.2021, 12:37
Alin Oprea, fericit alături de iubita lui. ”În plan personal merge totul super”
Alin Oprea, fericit alături de iubita lui. ”În plan personal merge totul super”

Cântărețul Alin Oprea este mai feric it ca niciodată. Acesta radiază alături de actuala sa iubită, Medana. Alin Oprea a afirmat răspicat că în plan personal toate lucrurile merg perfect. Alin Oprea a trecut printr-o perioadă dificilă după separarea de fosta soție, Larisa, cu care a fost în mare scandal. Acesta continuă procesul de divorț cu fosta parteneră.

Alin Oprea, solistul trupei Talisman, și-a găsit liniștea alături de actuala sa iubită, Medana, după separarea de Larisa, fosta sa soție.

Despre relația sa cu Medana, dar și despre separarea de Larisa a făcut Alin Oprea declarații pentru click.ro.

Alin Oprea, alături de actuala sa iubită, Medana

 

Alin Oprea și fosta sa soție, Larisa

Alin Oprea, fericit alături de iubita lui. ”Am plecat la mare”

Alin Oprea a plecat la mare cu iubita sa, Medana, unde va sta pe durata verii, având contracte pe litoral. Artistul așteaptă toamna pentru a finaliza procesul de divorț cu fosta soție, Larisa.

“Am plecat la mare, unde am început evenimentele. În plan personal merge totul super în relaţia cu iubita mea, Medana, iar de partea cealaltă (n.r. legat de divorț) sunt procesele, însă acum e vacanţă judecătorească şi ne mai vedem la toamnă”, a declarat Alin Oprea.

Alin Oprea, deranjat că fosta soție se prezintă cu numele lui de familie

Alin Oprea se află în plin divorţ de soţia lui, Larisa, după 22 de ani de căsătorie şi 23 de relaţie. Cei doi au împreună doi copii. Divorţul lor se dispută în instanță, iar prima înfăţişare a avut loc în data de 15 februarie 2021. Artistul vrea să-i retragă acesteia numele de familie, fiind deranjat de faptul că aceasta se folosește încă de numele lui.

“Mă deranjează că se prezintă la tv cu numele meu de familie! Pe mine nu mă intereseză cu ce se ocupă ea în Anglia, este job-ul ei, treaba ei, doar că ea s-a folosit și se folosește în continuare de numele meu, motiv pentru care și trage cu dinții de el. Nu există apariție publică a ei în care să nu fie vorba despre mine sau să nu apară vreo imagine cu mine, împotriva voinței mele. Toată viața, numele meu a fost tras în jos de Larisa, însă acum a venit în sfârșit momentul ca acest lucru să se încheie. Nu-mi doresc neapărat să o dau în judecata, dar, dacă nu înțelege de bunăvoie, voi apela la toate căile legale de a-mi proteja numele și imaginea”, a declarat Alin Oprea.

 

citește și...