Alin Oprea, despre iubita lui, Medana. ”E o magie între noi”

17.02.2021, 11:45
Alin Oprea, despre iubita lui, Medana. ”E o magie între noi”
Alin Oprea, despre iubita lui, Medana. ”E o magie între noi”

Cântărețul Alin Oprea este mai fericit ca niciodată alături de actuala sa iubită, Medana.

Alin Oprea se află în plin divorţ de soţia lui, Larisa, după 22 de ani de căsătorie şi 23 de relaţie. Cei doi au împreună doi copii. Divorţul lor se dispută în instanță, iar prima înfăţişare a avut loc luni, 15 februarie 2021.

Alin Oprea, solistul trupei Talisman, și-a găsit liniștea alături de actuala sa iubită, Medana, după separarea de Larisa, fosta sa soție. Despre relația sa cu Medana a făcut declarații Alin Oprea la o emisiune de televiziune.

Alin Oprea, despre iubita lui, Medana. ”Mă așază și îmi dă echilibru”

Alin Oprea a avut numai cuvinte de laudă la adresa actualei sale partenera, Medana.

”Medana mă așază și îmi dă echilibru. Aș fi văzut (nr. dacă se întâlneau în trecut) o femeie destul de frumoasă, carismatică și deșteaptă, dar poate nu aș fi perceput că este îngerul meu păzitor și invers. Când ne-am văzut prima dată eram la un eveniment și când ne-am văzut nu a fost acea chimie, a fost o lumină, ceva special. Am avut amândoi senzația că ne știm dintotdeauna și Dumnezeu ne-a adus împreună pentru a merge pe drumul vieții împreună. E o magie între noi. Facem toate lucrurile împreună, aveam aceeași valori, am crescut aproape similar. Nu mi-am pus foarte multe întrebări, intuiția mea mi-a spus că acesta este drumul, iar în momentul în care eu am rămas destul de ”maidanez”, Medana a fost lângă mine în cele mai grele momente din viața ea”, a declarat Alin Oprea, citat de spynews.ro.

”Divorțul nu are legătură cu faptul că ți-ai găsit pe altcineva. Se pune punct pentru că nu mai merge acea căsnicie. Începi o relație, nu pentru că ai nevoie de un pansament, pentru a nu fi singur, pentru că ai un sentiment adevărat pentru acea persoană și invers. Noi am divorțat din cauzele noastre interne, nu pentru altcineva. De Medana nu m-am îndrăgostit că eram singur, ci că așa a hotărât Dumnezeu”, a adăugat cântărețul.

 

citește și...