Alin Oprea, declarații dure la adresa fostei soții. ”Toată viața, numele meu a fost tras în jos de Larisa”

16.03.2021, 09:49
Alin Oprea, declarații dure la adresa fostei soții. ”Toată viața, numele meu a fost tras în jos de Larisa”

Alin Oprea, de la trupa Talisman, a făcut noi declarații despre fosta sa soție, Larisa.

Alin Oprea se află în plin divorţ de soţia lui, Larisa, după 22 de ani de căsătorie şi 23 de relaţie. Cei doi au împreună doi copii. Divorţul lor se dispută în instanță, iar prima înfăţişare a avut loc în data de 15 februarie 2021. Artistul vrea să-i retragă acesteia numele de familie, fiind deranjat de faptul că aceasta se folosește încă de numele lui.

“Mă deranjează că se prezintă la tv cu numele meu de familie! Pe mine nu mă intereseză cu ce se ocupă ea în Anglia, este job-ul ei, treaba ei, doar că ea s-a folosit și se folosește în continuare de numele meu, motiv pentru care și trage cu dinții de el. Nu există apariție publică a ei în care să nu fie vorba despre mine sau să nu apară vreo imagine cu mine, împotriva voinței mele. Toată viața, numele meu a fost tras în jos de Larisa, însă acum a venit în sfârșit momentul ca acest lucru să se încheie. Nu-mi doresc neapărat să o dau în judecata, dar, dacă nu înțelege de bunăvoie, voi apela la toate căile legale de a-mi proteja numele și imaginea”, a declarat Alin Oprea pentru playtech.ro.

Alin Oprea, fericit alături de actuala sa iubită

Alin Oprea, solistul trupei Talisman, și-a găsit liniștea alături de actuala sa iubită, Medana, după separarea de Larisa, fosta sa soție.

Alin Oprea a vorbit într-un interviu despre actuala sa iubită, Medana, la adresa căreia a avut numai cuvinte de laudă.

”Medana mă așază și îmi dă echilibru. Aș fi văzut (nr. dacă se întâlneau în trecut) o femeie destul de frumoasă, carismatică și deșteaptă, dar poate nu aș fi perceput că este îngerul meu păzitor și invers. Când ne-am văzut prima dată eram la un eveniment și când ne-am văzut nu a fost acea chimie, a fost o lumină, ceva special. Am avut amândoi senzația că ne știm dintotdeauna și Dumnezeu ne-a adus împreună pentru a merge pe drumul vieții împreună. E o magie între noi. Facem toate lucrurile împreună, aveam aceeași valori, am crescut aproape similar. Nu mi-am pus foarte multe întrebări, intuiția mea mi-a spus că acesta este drumul, iar în momentul în care eu am rămas destul de ”maidanez”, Medana a fost lângă mine în cele mai grele momente din viața ea”, a declarat Alin Oprea.

 

citește și...