Alexandra Stan s-a despărțit de Alex Parker. ”Nu mai suntem împreună”

14.02.2022, 15:01
Alexandra Stan s-a despărțit de Alex Parker. ”Nu mai suntem împreună”
Alexandra Stan s-a despărțit de Alex Parker. ”Nu mai suntem împreună”

Cântăreața Alexandra Stan, în vârstă de  32 de ani, a avut o scurtă reâlație amoroasă cu Alex parker. Cei doi s-au separat. Despre despărțirea lor a făcut Alex Parker câteva declarații în cadrul unui interviu. ”Nu mai suntem împreună, dar suntem foarte buni prieteni”, a mărturisit cel care i-a fost ubit Alexandrei Stan.

Alexandra Stan a trăit o poveste de iubire cu Alex Parker, un tânăr producător român care a debutat cu single-ul „Tropical Sun”, la care a lucrat alături de Marius Moga.

Relația celor doi s-a încheiat. Alex Parker a făcut declarații despre separarea de Alexandra Stan pentru click.ro.

Alexandra Stan s-a despărțit de Alex Parker. ”Am petrecut și mult timp împreună, extra, și suntem acum fiecare pe cont propriu”

”Nu mai suntem împreună, dar suntem foarte buni prieteni”, a declarat Alex Parker.

”Da, da, ați citit foarte bine. Noi suntem prieteni de mulți ani și cu ocazia single-ului nostru, “Home Alone”, am stat destul de mult în studio, am petrecut și mult timp împreună, extra, și suntem acum fiecare pe cont propriu, în studiouri diferite”, a completat artistul.

Alexandra Stan a trecut printr-un divorț

Cântăreața Alexandra Stan a decis în 2021 să facă pasul cel mare în plan sentimental și s-a căsătorit în mare secret cu un bărbat care se numește Emanuel Necatu. După nunta din luna aprilie a anului trecut au apărut probleme în mariajul Alexandrei Stan cu Emanuel Necatu, astfel că cei doi au ajuns la despărțire.

Vedeta a făcut declarații despre separarea de Emanuel Necatu într-un interviu pentru revista Viva. Artista a spus cum a fost pentru ea experiența divorțului. ”Încă o filă din povestea mea, din trecutul meu. Am învățat că trebuie să fiu mai pragmatică și mai analitică, să îmi ascult și partea stângă a creierului, să nu mă las condusă doar de partea emoțională și artistică”, a declarat aceasta.

citește și...