Alexandra Stan pune punctul pe i în divorțul de Emanuel Necatu. ”Suntem persoane minunate, dar separat, nu împreună”

04.01.2022, 17:06
Alexandra Stan pune punctul pe i în divorțul de Emanuel Necatu. ”Suntem persoane minunate, dar separat, nu împreună”
Alexandra Stan pune punctul pe i în divorțul de Emanuel Necatu. ”Suntem persoane minunate, dar separat, nu împreună”

Cântăreața Alexandra Stan, în vârstă de 32 de ani, a făcut noi declarații despre divorțul de Emanuel Necatu, cel care i-a fost soț timp de câteva luni. ”Suntem persoane minunate, dar separat, nu împreună”, a spus artista în cadrul unui interviu. În preezent, Alexandra Stan trăiește o nouă poveste de dragoste.

Cântăreața Alexandra Stan a decis în 2021să facă pasul cel mare în plan sentimental și s-a căsătorit în mare secret cu un bărbat care se numește Emanuel Necatu. După nunta din luna aprilie a anului trecut au apărut probleme în mariajul Alexandrei Stan cu Emanuel Necatu, astfel că cei doi au ajuns la despărțire.

Vedeta a făcut noi declarații despre separarea de Emanuel Necatu într-un interviu pentru revista Viva.

Alexandra Stan pune punctul pe i în divorțul de Emanuel Necatu. ”Noi am făcut direct pașii mari fără să știm, de fapt, cum e fiecare dintre noi”

”Ne-am grăbit. Nu ne-am acordat timp să ne cunoaștem de ajuns, să trecem prin etapele firești ale unei relații. Noi am făcut direct pașii mari fără să știm, de fapt, cum e fiecare dintre noi. Asta s-a întâmplat. Și avem viziuni diferite despre viață, despre cum vrem să evoluăm. Suntem persoane minunate, dar separat, nu împreună”, a declarat Alexandra Stan.

Artista a declarat că nu regretă nimic și a dezvăluit cum au reacționat părinții săi când au aflat că divorțează. ”Părinții m-au susținut mereu, așa că au făcut-o și de data asta. Își doresc ca eu să fiu bine. Însă nu regret nimic, deoarece eu am făcut ceea ce am simțit, am mers în fața altarului cu sufletul deschis. Până la urmă, experiențele ne fac să evoluăm, dacă învățăm ce trebuie din ele”, a mai spus cântăreața.

Alexandra Stan are un nou iubit

Alexandra Stan iubește din nou. Aceasta are un nou iubit, la doar câteva luni după ce a divorțat. Este vorba despre Alex Parker, un tânăr producător român care a debutat cu single-ul „Tropical Sun”, la care a lucrat alături de Marius Moga. Alexandra Stan și Alex Parker înțeleg foarte bine. Cei doi sunt împreună de o lună.

De curând, cântăreața a repostat pe Instagram mai multe story-uri făcute de Alex Parker, iar peste imaginile video el a postat și un text și a scris „iubita mea”. Cei doi au și lansat în urmă cu aproximativ o lună o melodie împreună, „Home alone”, care are câteva zeci de mii de vizualizări pe YouTube.

citește și...