Albert Oprea, adevărul despre condițiile de trai de la ”Survivor România”. ”Sunt mai grele decât se prezintă la televizor”

07.03.2022, 13:32
Albert Oprea, adevărul despre condițiile de trai de la ”Survivor România”. ”Sunt mai grele decât se prezintă la televizor”
Albert Oprea, adevărul despre condițiile de trai de la ”Survivor România”. ”Sunt mai gerele decât se prezintă la televizor”

Albert Oprea, care a fost concurent la ”Survivor România” anul trecut, a vorbit despre condițiile de trai de la concursul din Republica Dominicană. ”Sunt mai grele decât se prezintă la televizor”, a spus Alberrt Oprea, fost component al echipei Războinicilor de la ”Survivorr România”. În sezonul trecut al competiției, Albert Oprea a ajuns până în faza jocurilo individuale.

Albert Oprea este unul dintre concurenții care au făcut parte din echipa Războinicilor de la ”Survivor România” în sezonul trecut, încă de la începutul show-ului. Acesta a ajuns până în faza jocurilor individuale, însă acum a fost eliminat din competiție în urma voturilor de la telespectatori. De-a lungul competiției, Albert Oprea a avut numeroase conflicte cu Sorin Pușcașu, unul dintre colegii săiu de echipă.

Anul trecut, Zanni a câștigat concursul ”Survivor România”Acesta a ajuns în finală alături de Andrei Dascălu, care a făcut parte din echipa Războinicilor. Zanni a fost component al echipei Faimoșilor încă de la începutul competiției din Republica Dominicană.

Albert Oprea, adevărul despre condițiile de trai de la ”Survivor România”. ”Nu este pentru toată lumea această experiență”

„Condițiile de la Survivor România sunt mult mai grele decât se prezintă la televizor. Ne spălam hainele doar în mare, nu prea aveai cum altfel. Ne uscam hainele pe o funie pe care o pusesem pe două bețe, ca un fel de uscător. Hainele erau murdare, pline de sare, miroseau, nu aveam șampon, nu aveam nimic. Noi ne spălam tot în mare, dar și în râuri. Când aveam jocuri, mai erau râuri, ne aruncam în ele ca să mai dăm nisipul jos, să mai scăpăm de sare. După jocuri ne duceam la râu, ne spălam, dădeam nisipul jos și așteptam să ne uscăm la soare. Șampon și săpun nu aveam, miroseam a transpirație mulți dintre noi, este tragic să dormi acolo. Am avut câte 3 perechi de lenjerie intimă și ciorapi, le-am ținut 6 luni. Le spălam, le purtam cu nisip, cu tot ce aveau în ele”, a povestit Albert Oprea pentru impact.ro.

„Nu este pentru toată lumea această experiență. Nu toți sunt pregătiți pentru așa ceva. Eu am intrat acolo setat, dar a fost un șoc. Cred că am fost cel mai setat dintre toți atunci când vine vorba de foame și condiții dure. Când am ajuns acolo, am văzut cum îți reacționează corpul la foame și la tot ce se întâmplă, este vorba de un fel de panică, un șoc. Nu ai mâncare, nu poți să dormi”, ne-a mai spus fostul concurent.

citește și...