FOTO / Al cui este de fapt costumul de baie purtat de Maria Dragomiroiu la plajă. ”Prima dată nu am vrut să îl îmbrac pentru că eu sunt om mai pudic, nu îmi place”

20.01.2022, 11:29
FOTO / Al cui este de fapt costumul de baie purtat de Maria Dragomiroiu la plajă. ”Prima dată nu am vrut să îl îmbrac pentru că eu sunt om mai pudic, nu îmi place”
Al cu este de fapt costumul de baie purtat de Maria Dragomoroiu la plajă. ”Prima dată nu am vrut să îl îmbrac pentru că eu sunt om mai pudic, nu îmi place”

Cântăreața de muzică populară Maria Dragomiroiu, în vârstă de 66 de ani, a stârit mare interes cu apariția sa în costum de baie, la Miami. Acum, vedeta a făcut declarații despre ipostaza în care s-a afișat. de asemenea, artista de folclor a dezvăluit și al cui este, de fapt, costumul de baie cu care s-a pozat.

Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai apreciate și mai îndrăgte cântărețe de muzică populară. În plan personal, Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu formează un cuplu din anul 1985 și s-au căsătorit în anul 1991. Au împreună 30 de ani de mariaj.

În urmă cu câteva zile, aflată în America, Maria Dragomiroiu și-a surprins fanii din mediul online cu mai multe fotografi în care apare la plajă, sumar îmbrăcată. Imaginile respective au stârnit un val de reacții în mediul online, unii internauți complimentând-o pe artistă, în timp ce alții au criticat-o. Creatorul de modă Cătălin Botezatu a comentat în termeni laudativi apariția Mariei Dragomiroiu în costum de baie. Acum, artista a dezvăluit al cui este, de fapt, costumul de baie în care s-a pozat la Miami.

Al cui este de fapt costumul de baie purtat de Maria Dragomiroiu la plajă. ”Până la urmă m-am îmbrăcat cu el, pentru că și soțul meu și ceilalți prieteni mi-au spus că îmi stă foarte bine”

Costumul de baie purtat de Maria Dragomiroiu este al colegei sale de breaslă, interpreta de muzică populară Miopara Velicu, care, de altfel, apare într-o fotografie alături de vedetă.

“Cu aceste poze, totul a fost o întâmplare. Am avut spectacol în Miami, suntem în turneu, dar pe 26 o să vin acasă. A fost singura zi când am avut spectacol în Miami și a fost o zi cu soare. Draga mea prietenă și colegă, Mioara Velicu, mi-a spus să mergem la ocean să facem câteva poze. Eu merg în fiecare an la mare, pe litoral și de 20 de ani, nu am băgat piciorul în apă. Acel costum este al Mioarei. Prima dată nu am vrut să îl îmbrac pentru că eu sunt om mai pudic, nu îmi place. Până la urmă m-am îmbrăcat cu el, pentru că și soțul meu și ceilalți prieteni mi-au spus că îmi stă foarte bine. Și așa au ieșit. Eu sunt o iubitoare de selfie-uri, țin cont de lumina soarelui”, a detaliat Maria Dragomiroiu pentru wowbiz.ro.

Vedeta a explicat și cum reușește să se mențină în formă: ”Nu fac sport. Am cântarul în baie și când văd că urcă, încerc să mănânc mai puțin și bineînțeles că încerc să nu combin lucrurile care îngrașă, deși eu de felul meu sunt o mâncăcioasă. Dar nu sunt strictă cu mine, nu am fost niciodată. Doar mă uit la cântar, asta este măsura mea. Când văd că o ia în sus, la mai multe kilograme, mă opresc și încerc să mănânc mai puțin. Nu fac sport, eu am mobilitatea mea din naștere, urc și cobor, că așa mi-e casa. Sunt un om foarte activ. Nu stau. Nu îmi place să stau pe loc sau să mă uit la televizor sau să citesc. Mai bine mă simt făcând treabă prin curte. Nu fac nimic special”.

citește și...