Adriana Bahmuțeanu tună și fulgeră după ce i-a fost spart contul de Instagram. ”Deci nu eu fac aceste postări, le face o anumită persoană care mi-a furat identitatea. E o persoană care a fost în anturajul meu”

18.08.2022, 13:45
Adriana Bahmuțeanu tună și fulgeră după ce i-a fost spart contul de Instagram. ”Deci nu eu fac aceste postări, le face o anumită persoană care mi-a furat identitatea. E o persoană care a fost în anturajul meu”
Adriana Bahmuțeanu tună și fulgeră după ce i-a fost spart contul de Instagram

Vedeta de televiziune Adriana Bahmuțeanu, în vârstă de 48 de ani, trece printr-o situație extrem de neplăcută. Acesteia i-a fost spart contul de Instagram. ”Deci nu eu fac aceste postări, le face o anumită persoană care mi-a furat identitatea. E o persoană care a fost în anturajul meu”, a spus Adriana Bahmuțeanu.

În data de 27 iulie 2022, Adriana Bahmuțeanu a decis să se logodească cu cel care îi este iubit, George. Evenimentul a avut loc la nici două luni după ce cei doi s-au cunoscut.  Cei doi au primit binecuvântarea în biserică și i-au avut alături și pe copii. George Restivan, actualul partener de viață al Adrianei Bahmuțeanu, are domiciliul în SUA încă din anul 1999 și lucrează în imobiliare. Acesta are un copil dintr-o relație anterioară.

Acum, Adriana Bahmuțeanu trece printr-o situație extrem de neplăcută. Vedetei i-a fost spart contul de Instagram, pe pagina respectivă apărând fotografii cu actualul ei partener de viață și cu fosta lui soție, care nu mai este în viață. Adriana Bahmuțeanu susține că știe cine este persoana care i-a spart contul de Instagram și a cerut ajutorul DIICOT.

Adriana Bahmuțeanu tună și fulgeră după ce i-a fost spart contul de Instagram. ”Am idee cine ar putea să fie, aștept autoritățile statului să-și facă treaba”

”Este o pagină care mi-a fost furată. Am reclamat la DIICOT, aștept audierile. Am idee cine ar putea să fie, aștept autoritățile statului să-și facă treaba. Deci nu eu fac aceste postări, le face o anumită persoană care mi-a furat identitatea. E o persoană care a fost în anturajul meu și o persoană care mi-a fost apropiată la un moment dat. Bineînțeles că știu despre cine e vorba”, a declarat Adriana Bahmuțeanu la postul de televiziune Antena Stars, potrivit spynews.

”E foarte urât ce face, nu respectă memoria unei persoane decedate. În acea fotografie este fosta soție a actualui meu soț, care a decedat, a murit la naștere, săraca. De ce face aceste postări n-am înțeles, e o nesimțire. Lumea știe că săraca femeie a murit, lumea știe povestea noastră, nu avem nimic de ascuns”, a adăugat vedeta.

”Eu aștept DIICOT-ul să-l cheme la audieri pe acest individ, care mi-a furat identitatea, este infracțiune ce a făcut. La toate insistențele mele nu a vrut să-mi dea parolele înapoi, nu vrea să-mi returneze pagina, postează tot felul de prostii pe pagina mea de Instagram. Este vorba despre o persoană cunoscută, va înfunda pușcăria”, a încheiat aceasta.

Adriana Bahmuțeanu a fost căsătorită de două ori

Silviu Prigoană a avut o relație cu năbădăi cu prezentatoarea de televiziune Adriana Bahmuțeanu, cu care a fost căsătorit și de care s-a separat de foarte multe ori. Din mariajul lor au rezultat doi băieți. După ce s-au judecat din cauza copiilor, băieții Eduard și Maximus au rămas în grija tatălui lor. Instanța a decis ca băieții Adrianei Bahmuțeanu și ai lui Silviu Prigoană să petreacă timp cu ambii părinți atunci când zilele de naștere ale acestora. Însă, Adriana Bahmuțeanu a afirmat că nu poate ajunge la un numitor comun cu fostul ei soț.

Silviu Prigoană și actuala sa soție, Mihaela s-au căsătorit în mare secret pe 8 martie 2016, după ce s-au logodit în Las Vegas. Adriana Bahmuțeanu a mai fost căsătorită o dată.  Pe când avea doar 18 ani, ea s-a îndrăgostit de omul de afaceri Cosmin Bahmuțean, cu care s-a și căsătorit. Mariajul a durat cinci ani și a fost unul extrem de dificil pentru vedeta TV.

citește și...