Adriana Bahmuțeanu, noi detalii despre logodnicul său. ”Parcă zici că suntem de o viață împreună”

15.08.2022, 14:01
Adriana Bahmuțeanu, noi detalii despre logodnicul său. ”Parcă zici că suntem de o viață împreună”
Adriana Bahmuțeanu, noi detalii despre logodnicul său

Vedeta de televiziune Adriana Bahmuțeanu, în vârstă de 48 de ani, s-a logodit cu partenerul ei, George, în luna iulie a acestui an. Cei doi se înțeleg de minune, după cum a dezvăluit vedeta de televiziune. ”Parcă zici că suntem de o viață împreună” , a spus ea. Adriana Bahmuțeanu a anunțat că logodnicul ei a decis să se mute din America în România, pentru ea.

În data de 27 iulie 2022, Adriana Bahmuțeanu a decis să se logodească cu cel care îi este iubit, George. Evenimentul a avut loc la nici două luni după ce cei doi s-au cunoscut.  Cei doi au primit binecuvântarea în biserică și i-au avut alături și pe copii. George Restivan, actualul partener de viață al Adrianei Bahmuțeanu, are domiciliul în SUA încă din anul 1999 și lucrează în imobiliare. Acesta are un copil dintr-o relație anterioară.

La postul de televiziune Antena Stars, Adriana Bahmuțeanu a făcut noi declarații despre relația cu logodnicul ei, afirmând că se înțeleg perfect. În plus, vedeta a anunțat că logodnicul ei a decis să se mute din America în România, pentru ea. ”Suntem foarte bine. Noi ne purtăm și ne simțim ca un cuplu consolidat. Parcă zici că ne cunoaștem de-o viață, gândim la fel, intuitiv ne dăm seama ce dorește celălalt și ne înțelegem foarte, foarte bine. Parcă zici că suntem de o viață împreună. Îmi pare rău că am pierdut atâta timp”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, potrivit spynews.ro.

Adriana Bahmuțeanu, noi detalii despre logodnicul său. ”Am luat decizia ca George să vină în România, nu să mă duc eu în America”

„George este acum în America, eu am rămas în țară cu băiețelul nostru, cu băiatul lui. Trebuie înscris la școală, trebuie testat, mai sunt alte lucruri de rezolvat aici. Mă înțeleg foarte bine cu băiețelul lui, săptămâna viitoare vin și băiețeii mei, deci o să fim împreună toți și îl așteptăm și pe tati să vină acasă. (…) El se va întoarce în România și ne-am tot gândit cum va fi mai bine pentru noi. Am luat decizia ca George să vină în România, nu să mă duc eu în America. A rămas să vină el în România și în vacanțe vom merge în California. Vrea un viitor cu mine! Mai ales că el este român, el simte românește, vorbește românește. (…) Viitorul e în față … Suntem foarte bine!”, a mai declarat Adriana Bahmuțeanu.

Despre căsătoria civilă, vedeta a declarat: „Ne mai lipseau niște acte, dar o să le recuperăm între timp. Noi ne simțim ca soț și soție și asta e important. Eu nu cred că un act ține o relație, ci înțelegerea dintre parteneri. (..) Nou așa ne strigăm prin casă, soț și soție”.

Adriana Bahmuțeanu a fost căsătorită de două ori

Silviu Prigoană a avut o relație cu năbădăi cu prezentatoarea de televiziune Adriana Bahmuțeanu, cu care a fost căsătorit și de care s-a separat de foarte multe ori. Din mariajul lor au rezultat doi băieți. După ce s-au judecat din cauza copiilor, băieții Eduard și Maximus au rămas în grija tatălui lor. Instanța a decis ca băieții Adrianei Bahmuțeanu și ai lui Silviu Prigoană să petreacă timp cu ambii părinți atunci când zilele de naștere ale acestora. Însă, Adriana Bahmuțeanu a afirmat că nu poate ajunge la un numitor comun cu fostul ei soț.

Silviu Prigoană și actuala sa soție, Mihaela s-au căsătorit în mare secret pe 8 martie 2016, după ce s-au logodit în Las Vegas. Adriana Bahmuțeanu a mai fost căsătorită o dată.  Pe când avea doar 18 ani, ea s-a îndrăgostit de omul de afaceri Cosmin Bahmuțean, cu care s-a și căsătorit. Mariajul a durat cinci ani și a fost unul extrem de dificil pentru vedeta TV.

citește și...