Adriana Bahmuțeanu, despre declarațiile fostului ei soț, Silviu Prigoană. ”Dacă eram vinovată de ce m-a acuzat de multe ori până acum, nu eram de mult la pușcărie?”

02.02.2022, 15:03
Adriana Bahmuțeanu, despre declarațiile fostului ei soț, Silviu Prigoană. ”Dacă eram vinovată de ce m-a acuzat de multe ori până acum, nu eram de mult la pușcărie?”
Adriana Bahmuțeanu, despre declarațiile fostului ei soț, Silviu Prigoană. ”Dacă eram vinovată de ce m-a acuzat de multe ori până acum, nu eram de mult la pușcărie?”

Vedeta de televiziune Adriana Bahmuțeanu, în vârstă de 47 de ani, a făcut declarații despre fostul său soț, omul de afaceri Silviu Prigoană, în vârstă de 58 de ani, care a acuzat-o de curând că nu plătește pensa alimentară pentru cei doi copii ai lor. ”Dacă eram vinovată de ce m-a acuzat de multe ori până acum, nu eram de mult la pușcărie?”, a comentat Adriana Bahmuțeanu.

Silviu Prigoană a avut o relație cu năbădăi cu prezentatoarea de televiziune Adriana Bahmuțeanu, cu care a fost căsătorit și de care s-a separat de foarte multe ori. Din mariajul lor au rezultat doi băieți. După ce s-au judecat din cauza copiilor, băieții Eduard și Maximus au rămas în grija tatălui lor. Instanța a decis ca băieții Adrianei Bahmuțeanu și ai lui Silviu Prigoană să petreacă tiump cu ambii părinți atunci când zilele de naștere ale acestora. Însă, Adriana Bahmuțeanu a afirmat că nu poate ajunge la un numitor comun cu fostul ei soț. Silviu Prigoană și actuala sa soție, Mihaela s-au căsătorit în mare secret pe 8 martie 2016, după ce s-au logodit în Las Vegas. Adriana Bahmuțeanu a mai fost căsătorită o dată.  Pe când avea doar 18 ani, ea s-a îndrăgostit de omul de afaceri Cosmin Bahmuțean, cu care s-a și căsătorit. Mariajul a durat cinci ani și a fost unul extrem de dificil pentru vedeta TV.

Silviu Prigoană a dezvăluit că a depus plângere penală împotriva fostei sale partenere de viață, Adriana Bahmuțeanu, pe motiv că aceasta a întârziat cu plata pensiei alimentare pentru cei doi copii pe care-i au împreună. Omul de afaceri a explicat că a făcut plângerea penală pentru că în 3 ani, de când copiii sunt la el, a primit de la Adriana Bahmuțeanu doar 6.000 de lei. Vedeta de televiziune a comentat, pentru impact.ro, cele spus de fostul său partrener de viață.

Adriana Bahmuțeanu, despre declarațiile fostului ei soț, Silviu Prigoană. ”Refuz să cred că un potent financiar cum e el mai are nevoie de banii mei pentru a crește copiii”

„Nu mă interesează de ce încearcă Silviu Prigoană să facă vâlvă pe acest subiect. Nu știu nici de ce face asta, adică scandal pe tema asta, fiindcă refuz să cred că un potent financiar cum e el, și vă reamintesc că s-a lăudat de multe ori cu sumele de bani de care se bucură, mai are nevoie de banii mei pentru a crește copiii. Vă pot spune doar atât: i s-a făcut plata!”, a declarat Adriana Bahmuțeanu.

„Crede oare cineva că dacă eram vinovată de ce m-a acuzat de multe ori până acum domnul Silviu Prigoană, nu eram de mult la pușcărie sau chiar decăzută din drepturile mele părintești? Dacă asta nu s-a întâmplat, înseamnă că lucrurile nu au stat chiar așa! Pe de altă parte, sunt mai bine de șase ani de când noi nu discutăm decât prin intermediul avocaților. Sau a hârtiilor, adică al notificărilor pe care el mi le face când mă aștept mai puțin”, a completat aceasta.

citește și...