Silviu Prigoană i-a făcut plângere penală Adrianei Bahmuțeanu. ”Eu nu sunt supărat pe ea, nici încrâncenat. Dar e vorba de banii copiilor”

25.01.2022, 17:07
Silviu Prigoană i-a făcut plângere penală Adrianei Bahmuțeanu. ”Eu nu sunt supărat pe ea, nici încrâncenat. Dar e vorba de banii copiilor”
Silviu Prigoană i-a făcut plângere penală Adrianei Bahmuțeanu. ”Eu nu sunt supărat pe ea, nici încrâncenat. Dar e vorba de banii copiilor”

Omul de afaceri Silviu Prigoană, în vârstă de 58 de ani, a dezvăluit că a recurs din nou la instanță. Acesta a depus plângere penală împotriva fostei sale soții, vedeta de televiziune Adriana Bahmuțeanu, în vârstă de 47 de ani. ”Eu nu sunt supărat pe ea, nici încrâncenat. Dar e vorba de banii copiilor”, a explicat Silviu Prigoană.

Silviu Prigoană a avut o relație cu năbădăi cu prezentatoarea de televiziune Adriana Bahmuțeanu, cu care a fost căsătorit și de care s-a separat de foarte multe ori. Din mariajul lor au rezultat doi băieți. După ce s-au judecat din cauza copiilor, băieții Eduard și Maximus au rămas în grija tatălui lor. Instanța a decis ca băieții Adrianei Bahmuțeanu și ai lui Silviu Prigoană să petreacă tiump cu ambii părinți atunci când zilele de naștere ale acestora. Însă, Adriana Bahmuțeanu a afirmat că nu poate ajunge la un numitor comun cu fostul ei soț. Silviu Prigoană și actuala sa soție, Mihaela s-au căsătorit în mare secret pe 8 martie 2016, după ce s-au logodit în Las Vegas. Adriana Bahmuțeanu a mai fost căsătorită o dată.  Pe când avea doar 18 ani, ea s-a îndrăgostit de omul de afaceri Cosmin Bahmuțean, cu care s-a și căsătorit. Mariajul a durat cinci ani și a fost unul extrem de dificil pentru vedeta TV.

Acum, Silviu Prigoană a dezvăluit că a depus plângere penală împotriva fostei sale partenere de viață, Adriana Bahmuțeanu, pe motiv că aceasta a întârziat cu plata pensiei alimentare pentru cei doi copii pe care-i au împreună. Omul de afaceri a explicat că a făcut plângerea penală pentru că în 3 ani, de când copiii sunt la el, a primit de la Adriana Bahmuțeanu doar 6.000 de lei.

Silviu Prigoană i-a făcut plângere penală Adrianei Bahmuțeanu. ”Copiii sunt la mine de 3 ani iar ea a uitat să-și plătească obligațiile”

”Copiii sunt la mine de 3 ani iar ea a uitat să-și plătească obligațiile. Legea prevede mai multe, în afară de a treia parte din venituri pentru doi copii: trebuie să susții copiii, întreținerea lor și așa mai departe. În 3 ani de zile a trimis 5.000 de lei și asta după ce am depus o altă plângere penală, ca să justifice că ea plătește. Iar deunăzi am mai primit 1.000 de lei. Ea a justificat că nu are venituri, iar legea spune că dacă nu ai venituri, trebuie să plătești a treia parte din venitul minim pe economie. Doar că dânsa, din greșeală, a candidat la Primăria Sectorului 1, unde și-a depus o declarație de avere, în care a scris că a avut 64.000 de lei într-un an. Cât au fost copiii în partea cealaltă, cred că am fost singurul cetățean onest al planetei care a trimis pensia alimentară zilnic. N-a contat că e Revelion, Crăciun sau sărbătoare legală. Prin Poșta Română, cu aviz de primire, conform legii. Copiii mei mănâncă zilnic, nu o dată pe lună. Eu nu sunt supărat pe ea, nici încrâncenat. Dar e vorba de banii copiilor. Banii de studii ai copiilor. Dacă copiii sunt deștepți și merg la facultate, nu se termină la 18 ani plata pensiei alimentare, se continuă până la terminarea studiilor”, a declarat Silviu Prigoană pentru wowbiz.ro.

Adriana Bahmuțeanu a comentat cele spuse de fostul său soț. ”Mi-a făcut plângere penală pentru că am avut o datorie de 2.000 de lei la pensia alimentară a copiilor, din perioada pandemiei, în care nu am lucrat. Între timp, am achitat obligația de plată. Declarația de avere se referă la veniturile din 2019, când eram încă la Antenă. Dar nu este prima dată când îmi face plângere penală. Cred că am peste 400 de procese și multe plângeri penale de la el”, a spus aceasta.

 

citește și...