Adrian Nartea, infectat cu Omicron. ”Sunt în a treia zi de izolare”

09.02.2022, 14:41
Adrian Nartea, infectat cu Omicron. ”Sunt în a treia zi de izolare”
Adrian Nartea, infectat cu Omicron. ”ASunt în a treia zi de izolare”

Actorul Adrian Nartea, în vârstă de 40 de ani, a anunțat că este infectat cu varianta Omicron a coronavirusului. Artistul, cunoscutul publicului telespectator din serialul de mare succes ”Vlad”, se află în izolare. Adrian Nartea a explicat, pentru click.ro,  ce simptome a avut și cum se simte în prezent.

Adrian Nartea este infectat cu coronavirus și se află în izolare de trei zile.

Actorul, cunoscut telespectatorilor din serialul ”Vlad”, de la Pro TV, a dat detalii despre starea sa pentru click.ro.  Adi Nartea este vaccinat și va mai sta în carantină timp de două zile.

Adrian Nartea, infectat cu Omicron. ”Simptomele sunt ușoare, ca o răceală ușoară”

“Sunt în a treia a zi de izolare, sunt bine, am aflat că am Omicron, simptomele sunt ușoare, ca o răceală ușoară, Mi-a cam dat programul peste cap pentru că în momentul ăsta eu înregistrez pentru un audiobook, trebuie să filmez un videoclip și am de organizat filmări pentru Cluj, unde am un proiect. Pe lîngă aceste proiecte, încerc să petrec timp de calitate și cu fetele mele, Mara, Petra și Alina. Acum, după ce s-au terminat filmările pentru ”Vlad”, pot să zic că am destul timp și sunt implicat foarte mult”, a declarat Adrian Nartea pentru sursa citată.

”Asta va funcționa ca un booster pentru mine, pentru că eu nu am apucat să-l fac. Lucrurile sunt bune din toate punctele de vedere, slavă Domnului”, a mai spus acesta.

Adrian Nartea, infectat cu Omicron. 2.482.394 de cazuri de coronavirus în România de la începutul pandemiei

În ultima zi, în România au fost înregistrate 27.347 de noi îmbolnăviri cu COVID-19. de asemenea, în ultimele 24 de ore au fost raportate 176 de decese, dintre care cinci anterioare. De la debutul pandemiei și până în prezent, în țara noastră au fost înregistrate 2.482.394 de cazuri de infectare cu noul coronavirus. 2.038.716 pacienți au fost declarați vindecați, relatează Hotnews. Până astăzi, 61.092 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

În unitățile sanitare de profil, numărul de persoane internate în secții cu COVID-19 este de 11.324. la terapie intensivă sunt internate 1.120 de persoane. Din totalul pacienților internați, 811 sunt minori, 794 fiind internați în secții și 17 la terapie intensivă. În ultimele 24 de ore au fost efectuate 31.463 de teste RT-PCR și 63.235 de teste rapide antigenice. Pe teritoriul României, 240.991 de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 11.760 de persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 85.637 de persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 6 persoane.

citește și...