Adi Nartea dă detalii despre viața de familie. ”Este o perioadă pe care ne-am asumat-o”

01.12.2021, 12:45
Adi Nartea dă detalii despre viața de familie. ”Este o perioadă pe care ne-am asumat-o”
Adi Nartea dă detalii despre viața de familie. ”Este o perioadă pe care ne-am asumat-o”

Actorul Adrian Nartea, pe care telespectatorii îl știu din serialul de mare succces ”Vlad”, de la postul de televiziune Pro TV,  a dat detalii despre viața sa de familie. Artistul, în vârstă de 40 de ani, este căsătorit și are doi copii. ”Este o perioadă pe care ne-am asumat-o”, a declarat Adrian Nartea în cadrul unui interviu.

Adrian Nartea este interpretul rolului principal din serialul ”Vlad”, de la Pro TV. În plan personal, Adi Nartea este căsătorit și are doi copii. Adrian Nartea a devenit tătic pentru a doua oară în urmă cu câteva luni. Soția sa, Alina, a adus pe lume cel de-al doilea copil, o fetiță care a primit numele Petra. Cei doi mai împreună o fetiță, pe Mara, care are aproape 5 ani.

Actorul a dat detalii despre viața sa de familie în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva. Acesta a vorbit despre discuțile pe care le are cu partenera sa de viață în ceea ce privește copii.

Adi Nartea dă detalii despre viața de familie. ”Este bine că nu mai suntem ahtiați după distracțiile pe care le aveam la 20 ani”

”Divergențe nu prea avem când vine vorba despre creșterea copiilor, iar dacă le avem, încercăm să le discutăm departe de ochii lor. Chiar dacă eu sunt mai spontan, iar ea impune regulile mai clar, niciodată nu ne boicotăm, respectăm autoritatea celuilalt”, a mărturisit Adi Nartea.


Întrebat dacă el și soția sa mai găsesc timp să petreacă împreună în condițiile în care au doi copii, actorul a răspuns: ”Nu prea mai există timp pentru noi, fiindcă avem mai mereu lucruri de făcut, iar când nu, suntem cu fetițele. Încercăm să găsim un numitor comun și să facem lucruri care să fie și pe placul lor. Este bine că nu mai suntem ahtiați după distracțiile pe care le aveam la 20 ani. Timpul de calitate cu prietenii se desfășoară în condiții în care pot fi prezenți și copiii. Dar este o perioadă pe care ne-am asumat-o și de care ne bucurăm extrem de tare”.

citește și...