Ce voia să facă actorul Adi Nartea înainte de a primi rolul din serialul ”Vlad”. ”Încă nu am renunțat la idee”

15.08.2021, 17:15
Ce voia să facă actorul Adi Nartea înainte de a primi rolul din serialul ”Vlad”. ”Încă nu am renunțat la idee”
Ce voia să facă Actorul Adi Nartea înainte de a primi rolul din serialul ”Vlad”. ”Încă nu am renunțat la idee”

Actorul Adrian Nartea, pe care telespectatorii îl știu din serialul de mare succces ”Vlad”, de la postul de televiziune Pro TV, a dezvăluit ce anume era pregătit să facă înainte de a primi rolul din serialul respectiv. Acesta intenționa să se mute din Capitală și să-și deschidă o afacere împreună cu soția sa. ”Încxă nu am renunțat la idee”, a spus Adi Nartea, în vârstă de 40 de ani.

Adrian Nartea este interpretul rolului principal din serialul ”Vlad”, de la Pro TV. În plan personal, Adi Nartea este căsătorit și are doi copii. Adrian Nartea a devenit tătic pentru a doua oară în urmă cu câteva luni. Soția sa, Alina, a adus pe lume cel de-al doilea copil, o fetiță care a primit numele Petra. Cei doi mai împreună o fetiță, pe Mara, care are aproape 5 ani.

Adrian Nartea a povestit, pentru okmagazine.ro, ce anume intenționa să facă înainte de a primi rolul din serialul ”Vlad”.  Planurile i-au fost date peste cap după ce a primit rolul respectiv.

Ce voia să facă Actorul Adi Nartea înainte de a primi rolul din serialul ”Vlad”.   ”Toată lumea avea de câștigat”

Adi Nartea a dezvăluit că înainte de a lua castingul pentru serialul ”Vlad” voia să se mute la Brașov și să deschidă un beauty concept store împreună cu partenera sa de viață. ”Exact, înainte de VLAD, noi am fost într-o prospecţie să vedem o casă în Braşov, într-un complex de locuinţe. Chiar voiam să începem demersurile să ne mutăm, pentru că avusesem destul parte de Bucureşti. Alina este îndrăgostită de Braşov şi ea voia să facă make-up pentru prietene si pentru braşovence, să aducă un stand de haine unicat făcute de prietene, iar eu să mă ocup de cafea, ceva frumos. Voiam să o plasăm într-o zonă de birouri, să aducem şi un hairdresser, exact un beauty concept store în care vin prietenele şi bârfesc la o cafea, make-up şi unghii. Ştiam că Braşovul e în plină dezvoltare, copiii creşteau alături de părinţi şi bunici la aer curat şi toată lumea avea de câştigat, dar a apărut VLAD şi ne-am schimbat planurile, pentru că era şi este un proiect prea mare ca să nu fac tot ce ţine de mine să iasă bine. Încă nu am renunţat la idee, dar mai stăm puţin în Capitală, se mai întâmplă lucruri”, a declarat actorul.

Adi Nartea a explicat și ce planuri are după încheierea serialului ”Vlad”: ”Multă lume mă întreabă ce o să fac după VLAD. E o întrebare foarte bună pentru că, în toată această perioadă de peste 3 ani, nu prea am avut timp să fac altceva. A trebuit să mă dedic total serialului, deci, din punctul ăsta de vedere, nu ştiu. Deocamdată am câteva proiecte care ar trebui să se concretizeze într-un fel sau altul. Încă nu pot da detalii despre ele, unele sunt pe actorie, altele pe hosting, pentru că făceam şi asta înainte de VLAD şi nu numai. O să aleg cu sufletul, asta cu siguranţă… Singurul avantaj sau dezavantaj e că o să port destul de mult timp imaginea lui Vlad”.

citește și...