Giulia Anghelescu, infectată cu coronavirus. ”Sper să nu ne certăm prea tare în următoarele 14 zile în casă”

04.01.2022, 11:24
Giulia Anghelescu, infectată cu coronavirus. ”Sper să nu ne certăm prea tare în următoarele 14 zile în casă”
Giulia Anghelescu, infectată cu coronavirus. ”Sper să nu ne certăm prea tare în următoarele 14 zile în casă”

Cântăreața Giulia Anghelescu, în vârstă de 37 de ani, și-a anunțat fanii din mediul online că ea și familia sa sunt infectați cu noul coronavirus. Artista își programase o vacanță în Austria împreună cu familia sa, la schi, chiar în această perioadă, însă virusul a obligat să-și anuleze planurile. ”Sper să nu ne certăm prea tare în următoarele 14 zile în casă”, a spus ea.

Giulia Anghelescu a anunțat pe contul său de pe o rețea de socializare că familia sa a fost confirmată pozitiv cu COVID-19.

Vedeta a explicat că starea lor este însă una bună.

Giulia Anghelescu, infectată cu coronavirus. ”Atâta timp cât ne simțim bine e ok și varianta asta”

”Va salut din vacantaaaaaa! Echipata sunt, jagertee am in cana si totusi lipseste ceva! Nu e chiar vacanta care trebuia sa inceapa astazi in Austria dar atata timp cat ne simtim bine e ok si varianta asta! ???  P.S. Sper sa nu ne certam prea tare in urmatoarele 14 zile in casa! ??? Va pupam! Stay safe!”, a scris Giulia Anghelescu în mediiul online.

”Sinceră să fiu, eu încă nu am procesat această informație total neașteptată, deși niște semne ar fi fost. Dar povestim pe larg, nu acum, căci nu se poate. Da? V-am pupat! Suntem bine! Să aveți o săptămână minunată!”, a mai spus vedeta.

Giulia Anghelescu este căsătorită și are doi copii

Cântăreața Giulia Anghelescu are nouă ani de mariaj alături de Vlad Huidu, fratele prezentatorului de televiziune Șerban Huidu. Giulia Anghelescu are o familie minunată. Este căsătorită cu Vlad Huidu și au împreună doi copii simpatici, o fetiță, pe nume Sabina Antonia, și un băiețel, pe nume Eduard Mikael. Artista a vorbit despre secretul căsniciei sale cu Vlad Huidu. Vedeta a afirmat că partenerul său de viață a fost cel mai mare sprijin al său.

“Foarte multă lume mă întreabă în ultima perioadă care este secretul căsniciei noastre. Eu sunt depărere că dacă există înțelegere și dacă înveți să iubești persoana cu care ai ales să-ți petreci tot restul vieții, cu tot cu defecte și calități, acolo e secretul. Cu cât există mai multă înțelegere, cu atât e mai bine.[…] Am ales foarte bine din prima clipă, sunt absolut convinsă și lucrul acesta mi se demonstrează în fiecare zi. Și, în acest moment, pot să spun că pentru noi, cel mai bun lucru care se putea întâmpla a fost pandemia. Am reușit să stăm mai mult împreună și să ne cunoaștem și mai bine decât credeam că ne cunoaștem. Ne-a apropiat foarte mult și acum suntem într-un punct al relației noastre pentru care amândoi suntem foarte recunoscători, deși sună siropos e foarte adevărat”, a declarat Giulia Anghelescu, potrivit wowbiz.ro.

”Mi-am dat seama că el este punctul meu de siguranță și că indiferent de ce simt, sau dacă trec printr-o perioadă mai puțin bună știu că mă pot baza pe el, indiferent de situație. Și cred că asta contează cel mai mult”, a completat artista.

citește și...