Adina Halas se confesează. ”Am avut trauma abandonului foarte mult timp”

12.03.2022, 15:45
Adina Halas se confesează. ”Am avut trauma abandonului foarte mult timp”
Adina Halas se confesează. ”Am avut trauma abandonului foarte mult timp”

Fosta asistentă de televiziune Adina Halas a fost prezentă la podcastul realizat de Roxana Nemeș. Vedeta a făcut dezvăluiri despre relația cu partenerul său de viață, dar a vorbit și despre traumele prin care a trecut de-a lungul anilor. ”Am avut trauma abandonului foarte mult timp”, a mărturisit Adina Halas la podcastul respectiv.

Adina Halas este cunoscută publicului telespectator din România de pe vremea când era asistenta lui Mircea Badea la un show de noapte, alături de Carmen Brumă. Era o prezență super sexy. Astăzi, fosta asistentă de televiziune a ajuns la 41 de ani și este o apariție la fel de senzuală. De curând, Adina Halas a putut fi văzută la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, unde este una dintre concurentele care au ajuns în finală.

În plan personal, Adina Halas este căsătorită cu Lucian și are un băiat. Invitată la podcastul realizat de Roxana Nemeș, vedeta a făcut dezvăluiri despre familia sa, dar a vorbit și despre traumele prin care a trecut. “Putea să iasă rău la mine. După o lună și jumătate am zis “Da”, după 6 luni eram în fața ofițerului stării civile, cu mine însărcinată în 3 luni, cu familiile noastre, cu toți prietenii. Puteau să se ducă fluturașii, să ne uităm unul la altul și să spunem “Wow, cine e omul ăsta? Mamă, deloc nu ne potrivim”, a spus Adina Halas despre relația sa cu partenerul de viață, notează wowbiz.ro.

Adina Halas se confesează.  ”Când Serghei avea vreo doi anișori, am început să am niște atacuri de panică așa din senin”

Despre trauma de care a suferit, Adina Halas a spus: “Am avut trauma abandonului foarte mult timp și întotdeauna voi fi sensibilă la subiectul ăsta. A rămas acolo o Adina mică, care are momente de anxietate când dă să iasă la suprafață, doar că o calmez. Acum știu să o fac”.

Fosta asistentă de televiziune a mărturisit că a apecalt la ajutorul unui psiholog pentru a putea trece peste momentele dificile: “Inițial a fost un proces de descoperire, auto-descoperire și asta s-a întâmplat. Am făcut singură lucrul acesta. Ulterior, m-am deschis către persoanele cele mai apropiate mie, lucru pe care eu nu îl făcusem până în momentul acela și, după aceea, când Serghei avea vreo doi anișori, am început să am niște atacuri de panică așa din senin. M-am dus la psiholog și nu am să uit niciodată prima întrebare pe care mi-a adresat-o și anume “Care e relația ta cu tatăl tău?””.

citește și...