Cum l-a cunoscut Adina Halas pe soțul ei. ”A fost dragoste la prima vedere”

19.01.2022, 14:04
Cum l-a cunoscut Adina Halas pe soțul ei. ”A fost dragoste la prima vedere”
Cum l-a cunoscut Adina Halas pe soțul ei. ”A fost dragoste la prima vedere”

Fosta asistentă de televiziune Adina Halas a făcut dezvăluiri despre cum a început povestea de dragoste dintre ea și cel care îi este soț, Lucian, împreună cu care are un copil. ”A fost dragoste la prima vedere, chiar dacă nu am vrut să îmi recunosc acest lucru”, a mărturisit Adina Halas în cadrul unui interviu.

Adina Halas este cunoscută publicului telespectator din România de pe vremea când era asistenta lui Mircea Badea la un show de noapte, alături de Carmen Brumă. Era o prezență super sexy. Astăzi, fosta asistentă de televiziune a ajuns la 41 de ani și este o apariție la fel de senzuală. În prezent, Adina Halas poate fi văzută la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, unde este concurentă.

În plan personal, Adina Halas este căsătorită cu Lucian și are un băiat. Despre povestea de dragoste dintre ea și partenerul său de viață a făcut Adina Halas dezvăluiri pentru revista Viva.

Cum l-a cunoscut Adina Halas pe soțul ei. ”La o lună și jumătate din momentul în care am fost împreună, m-a cerut de soție”

Adina Halas a dezvăluit că între ea și cel care i-a devenit soț a fost dragoste la prima vedere: ”A fost dragoste la prima vedere, chiar dacă nu am vrut să îmi recunosc acest lucru. Eu mergeam la cycling la un club din București și, într-o zi, intructorul la care eram și care ținea niște cursuri de spinning pentru începători a lipsit. A venit să îi țină locul un alt instructor, era Lucian, soțul meu, și când l-am văzut a fost ca și cum aș fi primit un pumn în stomac, mi-am dat seama că e „lată. Mi-a plăcut de el atât de mult din prima clipă, am fost atât de șocată de senzația pe care am avut-o, încât o săptămână nu m-am mai dus deloc la sală. Apoi m-am dus direct la orele ținute de el. Și, uite, suntem încă împreună după atâta timp. Aveam să aflu că a fost dragoste la prima vedere și din partea lui”.

Vedeta a spus și când a fost cerută în căsătorie: ”La o lună și jumătate din momentul în care am fost împreună, m-a cerut de soție și eu am spus „Da!”. Eram atât de îndrăgostiți, încât nu ne-am gândit că nu ne cunoaștem atât de bine și că s-ar putea să iasă rău. Dar iubirea și pasiunea au ținut și chiar ne-am potrivit, avem aceeași energie. Aveam 30 de ani la acel moment, nu eram un copil care să creadă în povești cu Feți-Frumoși, eram cu picioarele pe pământ. Dar m-am simțit atât de în siguranță alături de el, de îndrăgostită, de relaxată, naturală, încât am acceptat să fiu soția lui, mi s-a părut cel mai normal lucru pe care ar fi trebuit să îl fac. Lucian m-a înțeles, chiar dacă nu este om de media, nu este interesat de această industrie, și m-a susținut mereu”.

citește și...