FOTO / Cum mai arată Adina Halas. Fosta asistentă de televiziune are 41 de ani

18.05.2021, 10:17
FOTO / Cum mai arată Adina Halas. Fosta asistentă de televiziune are 41 de ani
FOTO / Cum mai arată Adina Halas. Vedeta de televiziune are 41 de ani

Fosta asistentă de televiziune Adina Halas are 41 de ani. Aceasta a dezvăluit ce face pentru a fi într-o formă fizică cât mai bună.

Adina Halas este cunoscută publicului telespectator din România de pe vremea când era asistenta lui Mircea Badea la un show de noapte, alături de Carmen Brumă. Era o prezență super sexy. Astăzi, fosta asistentă de televiziune a ajuns la 41 de ani și este o apariție la fel de senzuală.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru click.ro, Adina Halas a explicat cum reușește să se mențină într-o formă fizică cât mai bună. Blonda are 1,75 metri înălțime și 65 de kilograme.

Adina Halas: ”Sunt o femeie cu forme și îmi place lucrurul acesta”

“Nu mă cântăresc decât o dată la 2-3 luni, în general mă măsor cam o dată pe lună. Sunt o femeie cu forme şi îmi place lucrul acesta, dar atunci când vine vara îmi place să am 2-3 kg în minus pentru că se vede mai frumos musculatura, mai ales când porţi costume de baie sau pantaloni scurţi. Foarte mult timp m-am ascuns de carbohidraţi şi aveam tot felul de pofte de dulce pe care mi le reprimam, ţineam diete cu puţine calorii şi reuşeam într-un anumit timp să arăt foarte bine şi să fiu ok, după care iar mâncam mai mulţi carbohidraţi şi puneam. Ca să nu mai poftesc la dulce, în special ciocolată, mi-am echilibrat frumos dieta”, a explicat ea.

Adina Halas face foarte mult sport, dar este atentă și la dietă. ”Fac antrenamente foarte grele care mă ţin foarte bine psihic”, a spus ea.

„Multă lume crede că pentru a slabi trebuie să se înfometeze, asta este contra productiv. Am trecut şi eu prin asta şi nu aş recomanda-o nimănui. În realitate, ceea ce îmi face bine, şi nu o spun ca specialist, ci din experienţă şi ca un bun observator, în ceea ce îi priveşte pe cei din jur, cea mai bună combinaţie este cea între sport, o dietă bine pusă la punct care să nu te înfometeze şi să îţi dea toţi nutrienţii necesari şi odihnă! Trebuie să existe cele 7-8 ore de somn şi o bună hidratare”, a adăugat Adina Halas.

 

citește și...