Adina Halas, noua concurentă de la ”Bravo, ai stil”. Ce a declarat vedeta

03.11.2021, 11:38
Adina Halas, noua concurentă de la ”Bravo, ai stil”. Ce a declarat vedeta
Adina Halas, noua concurentă de la ”Bravo, ai stil”. Ce a declarat vedeta

Adina Halas, în vârstă de 41 de ani, va intra în  competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities”, emisiune moderată de Ilinca Vandici la postul de televiziune Kanal D.  Vedeta a făcut declarații despre participarea sa la show-u de stil. ”Îmi doresc să câștig, cine nu își dorește să câștige o competiție? Eu cred că am toate atuurile necesare”, a afirmat ea.

Adina Halas va fi concurentă la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D.

Începând de miercuri, 3 noiembrie 2021, aceasta se va alătura show-ului de stil moderat de Ilinca Vandici.

Adina Halas, noua concurentă de la ”Bravo, ai stil”. ” Sunt competitivă și foarte atentă la toate mișcările pe care le implică un concurs”

Adina Halas a făcut declarații despre participarea ei la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”.

“Acest proiect îmbină mai multe lucruri care îmi sunt dragi, este un proiect frumos și glam, se vorbest despre modă și am în jurul meu oameni haioși și fete frumoase. Așa că mi se pare cel mai potrivit loc pentru mine, în momentul acesta. Consider participarea mea la ”Bravo, ai stil! Celebrities” o joacă frumoasă, dar sunt conștientă de faptul că este o competiție. Am rigurozitatea specifică Capricornului, sunt competitivă și foarte atentă la toate mișcările pe care le implică un concurs, dar de data aceasta să spunem că predomină ideea de show și de TV. Îmi doresc să câștig, cine nu își dorește să câștige o competiție? Eu cred că am toate atuurile necesare, dorința și energia de a mă afla aici și cred că pot să demonstrez. Până la urmă publicul este cel care alege și voi vedea pe parcurs ce se va întâmpla”, a spus Adina Halas, potrivit wowbiz.ro.

Cum se menține Adina Halas în formă

Adina Halas este cunoscută publicului telespectator din România de pe vremea când era asistenta lui Mircea Badea la un show de noapte, alături de Carmen Brumă. Era o prezență super sexy. Astăzi, fosta asistentă de televiziune a ajuns la 41 de ani și este o apariție la fel de senzuală. Într-un interviu pe care l-a acordat pentru click.ro, Adina Halas a explicat cum reușește să se mențină într-o formă fizică cât mai bună. Blonda are 1,75 metri înălțime și 65 de kilograme.

“Nu mă cântăresc decât o dată la 2-3 luni, în general mă măsor cam o dată pe lună. Sunt o femeie cu forme şi îmi place lucrul acesta, dar atunci când vine vara îmi place să am 2-3 kg în minus pentru că se vede mai frumos musculatura, mai ales când porţi costume de baie sau pantaloni scurţi. Foarte mult timp m-am ascuns de carbohidraţi şi aveam tot felul de pofte de dulce pe care mi le reprimam, ţineam diete cu puţine calorii şi reuşeam într-un anumit timp să arăt foarte bine şi să fiu ok, după care iar mâncam mai mulţi carbohidraţi şi puneam. Ca să nu mai poftesc la dulce, în special ciocolată, mi-am echilibrat frumos dieta”, a explicat ea.

Adina Halas face foarte mult sport, dar este atentă și la dietă. ”Fac antrenamente foarte grele care mă ţin foarte bine psihic”, a spus ea.

citește și...