Adina Halas, despre tensiunile din cuplu. ”Eu sunt mai impulsivă”

03.02.2022, 16:08
Adina Halas, despre tensiunile din cuplu. ”Eu sunt mai impulsivă”
Adina Halas, despre tensiunile din cuplu. ”Eu sunt mai impulsivă”

Fosta asistentă de televiziune Adina Halas a făcut dezvăluiri despre cel care îi este soț, Lucian, împreună cu care are un copil. Aceasta a vorbit despre momentele tensionate care apar în cuplu. ”Eu sunt mai impulsivă, dar el mă înțelege”, a declarat fosta asistentă de televiziune despre relația cu partenerul său de viață.

Adina Halas este cunoscută publicului telespectator din România de pe vremea când era asistenta lui Mircea Badea la un show de noapte, alături de Carmen Brumă. Era o prezență super sexy. Astăzi, fosta asistentă de televiziune a ajuns la 41 de ani și este o apariție la fel de senzuală. În prezent, Adina Halas poate fi văzută la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, unde este una dintre concurentele care au ajuns în finală.

În plan personal, Adina Halas este căsătorită cu Lucian și are un băiat. Blonda a făcut declarații despre relația cu partenerul ei de viață pentru revista Viva.

Adina Halas, despre tensiunile din cuplu. ”Lucian evită discuțiile când sunt un pic mai agitată și tratează cu umor situațiile”

”Noi nu ne certăm, nu am avut crize conjugale. El este un om foarte calm și așezat, rar se enervează. Are un psihic de oțel, este fost sportiv de performanță, un campion. Eu sunt mai impulsivă, dar el mă înțelege. Lucian evită discuțiile când sunt un pic mai agitată și tratează cu umor situațiile, știind să mă „dezamorseze foarte bine”, a declarat Adina Halas.

”Dacă greșesc cu ceva, îmi dau seama repede și, recunosc, sunt foarte deschisă și împăciuitoare, nu țin ranchiună. Cedăm cu rândul, suntem orientați către a depăși momentele mai tensionate, nu rămânem închistați în ele”, a detaliat aceasta.

Adina Halas a făcut declarații și despre eventualitatea de a avea al doilea copil: ”Emoțional îmi place ideea, dar nu cred că aș putea să îi ofer timpul necesar, pentru că am stat cu Serghei doi ani până să mă întorc la activitățile mele. Nu cred că aș putea să mă mai desprind doi ani de la activitățile mele și să mă dedic unui al doilea copil. Serghei acum este mare, are foarte multe activități, merg cu el în multe locuri”.

 

citește și...