Adevăratul motiv pentru care Dinu Maxer s-a despărțit de Nicoleta Luciu. ”Eu plecasem în viață blocat”

15.11.2021, 11:17
Adevăratul motiv pentru care Dinu Maxer s-a despărțit de Nicoleta Luciu. ”Eu plecasem în viață blocat”
Adevăratul motiv pentru care Dinu Maxer s-a despărțit de Nicoleta Luciu. ”Eu plecasem în viață blocat”

Muzicianul Dinu Maxer are o familie frumoasă alături de Deea Maxer. Înainte de a o cunoaște pe aceasta, Dinu Maxer a avut o relație de opt an cu Nicoleta Luciu. Prezent la o emsiune de televiziune, Dinu Maxer a dezvăluit care au fost motivele care au dus la separarea dintre el și Nicoleta Luciu. ”Eu plecasem în viață blocat”, a mărturisit artistul.

Dinu Maxer este căsătorit de foarte mulți ani cu Deea Maxer. Cuplul are doi copii, un băiat și o fetiță, Andreas și Maysa. Dinu Maxer a trăit o poveste de dragoste cu Nicoleta Luciu. Cei doi au avut o relație de opt ani. S-au despărțit în anul 2005, când nimeni nu se aștepta.De ani de zile, Nicoleta Luciu s-a retras la Miercurea Ciuc, acolo unde locuiește împreună cu soțul ei, Zsolt Csergo, și cei patru copii ai lor. Dacă cu ani în urmă era o prezență constantă pe micile ecrane, astăzi Nicoleta Luciu nu mai apre decât extrem de rar la TV.

Dinu Maxer a fost invitat la emisiunea ”La Măruță”, de la postul de televiziune pro TV, unde, printre altele, a dezvăluit și care au fost motivele care au dus la sfârșitul poveștii de dragoste dintre el și Nicoleta Luciu.

Adevăratul motiv pentru care Dinu Maxer s-a despărțit de Nicoleta Luciu. ”Am fost gelos”

„Am fost gelos pe Nicoleta. Au fost trei motive pentru care ne-am despărțit: nu voiam copii, nu voiam să mă căsătoresc și nu vroiam ca ea să joace în telenovele! Orice femeie își dorește să se căsătorească, dar eu plecasem în viață blocat pe ideea că nu o să mă căsătoresc, din cauza istoriei părinților mei. Nu mă gândeam la căsătorie, dacă nu era Deea nu mă căsătoream niciodată!”, a explicat Dinu Maxer, citat de click.ro.

La aceeași emisiune, Dinu Maxer a povestit și cum a cunoscut-o pe cea care îi estre soție, Deea Maxer. Artistul s-a îndrăgostit de Deea când aceasta avea doar 15 ani.

„Era în anul 2005, atunci când mă despărțisem de Nicoleta, și era mare circ după separare. Noi ne-am ascuns vreo 2 ani. Nu am fost cu amândouă deodată, deși așa a părut. După două săptămâni de la despărțire am vorbit cu Nicoleta și i-am zis de prietena mea. Iată și demonstrația că am iubit-o foarte mult! Deea avea 15 ani și eu aveam 32 de ani atunci. Am demonstrat că nu contează diferența de vârstă și nici la câți ani începi o relație. Ea termina clasa a 9-a atunci. M-am gândit atunci dacă îmi place atât de mult de ea sau nu. Mi-am dat seama că vor fi multe săgeți ațintite spre mine. Am ținut ascuns totul până a împlinit 18 ani. Familia nu a știut chiar imediat. Părinții ei au aflat până când ea a făcut 16 ani, ai mei nu au aflat, dar au bănuit. Au fost de acord în cele din urmă. Soacra mea e cu 5 ani mai mare. Îmi plăcea atât de mult de Deea, încât am studiat cazurile celebre de genul din America ale actorilor celebri, asta ca să văd dacă fac publică relația…Nu m-am gândit niciodată să mă căsătoresc, dar m-am căsătorit. Eu am acum 48 de ani si soacra mea 53 de ani”, a detaliat Dinu Maxer.

citește și...