Adela Popescu a ratat vacanța la Roma. A făcut atac de panică în avion

10.10.2021, 14:54
Adela Popescu a ratat vacanța la Roma. A făcut atac de panică în avion
Adela Popescu a ratat vacanța la Roma. A făcut atac de panică în avion

Vedeta de televiziune Adela Popescu, în vârstă de 35 de ani, urma să plece într-o vacanță la Roma alături de partenerul ei de viață, prezentatorul Radu Vâlcan, în vârstă de 44 de ani. Cei doi au ratat vacanța după ce Adela Popescu a avut un atac de panică și a coborât din avion. Vedeta a povestit ce s-a întâmplat.

În data de opt octombrie, Adela Popescu și-a aniversat ziua de naștere. Vedeta a împlinit 35 de ani. Cu ocazia zilei sale de naștere, soțul ei, Radu Vâlcan, urma să o ducă într-o vacanță la Roma.

Planurile celor doi au fost date peste cap. Un incident care s-a petrecut în avion a determinat-o pe Adela Popescu să renunțe la vacanța mult-așteptată.

Adela Popescu a ratat vacanța la Roma. ”Starea de panică provocată de ceea ce s-a întâmplat m-a făcut să îmi doresc să cobor din avion”

Adela Popescu a povestit, în mediul online, ce s-a întâmplat și de ce a renunțat la vacanța la Roma.

”Nu, nu am mai ajuns la Roma. La o ora dupa decolare, din cauza unei urgente medicale, a trebuit sa ne intoarcem pe aeroport. Voi stiti ca mie imi e frica sa zbor, iar starea de panica provocata de ceea ce s-a intamplat m-a facut sa imi doresc sa cobor din avion.  Sigur ca Radu a incercat sa imi explice ca persoana cu probleme e pe maini bune acum, ca nu e vorba de nicio defectiune a aparatului de zbor, dar nu a fost chip sa ma convinga. Probabil am facut un atac de panica si toate imi pareau “semne”. Cei care ati trecut printr-unul, stiti probabil cum deformeaza realitatea. In fine… am ajuns acasa, am comandat mancare italieneasca, prosecco si aproape am pupat pamantul ca sunt in siguranta. ? Acum, intrebarea mea e, voi ce ati fi facut? V-ati fi continuat zborul sau ati fi coborat?”, a scris Adela Popescu pe o rețea de socializare.

Adela Popescu a avut COVID-19

În data de 8 ianuarie 2021, Adela Popescu a anunțat că urmează să devină din nou mămică.  În data de 11 iulie 2021, vedeta a născut cel de-al treilea copil, un băiețel, care a primit numele Adrian. Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, împreună cu care mai are doi copii. – Alexandru și Andrei.

Adela Popescu și Radu Vâlcan se pregăteau de botezul celui de-al treilea băiețel al lor, însă evenimentul a fost anulat după ce Adela Popescu s-a infectat cu COVID-19 luna trecută.  În data de 10 septembrie, vedeta programase să-l creștineze pe cel de-al treilea băiețel al ei, Adrian.

 

citește și...