Dezvăluirile incredibile ale lui Teo Trandafir despre Mircea Badea. ”Când mi-au lipsit niște antibiotice care nu se găseau în România, Mircea a plecat pe două roți și s-a întors la fel, cu ele”

25.10.2022, 12:44
Dezvăluirile incredibile ale lui Teo Trandafir despre Mircea Badea. ”Când mi-au lipsit niște antibiotice care nu se găseau în România, Mircea a plecat pe două roți și s-a întors la fel, cu ele”
Dezvăluirile incredibile ale lui Teo Trandafirr despre Mircea Badea

Vedeta de televiziune Teo Trandafir, în vârstă de 54 de ani, a făcut dezvăluri incredibile despre prezentatorul TV Miircea Badea, în vârstă de 48 de ani, cel alături de care a moderat show-uri timp de mulți ani. ”Când mi-au lipsit niște antibiotice care nu se găseau în România, Mircea a plecat pe două roți și s-a întors la fel, cu ele”, a detaliat Teo Trandafir.

Teo Trandafir are o carieră impresionantă în televiziune, aceasta moderând numeroase emisiuni la mai multe posturi TV.  În plan personal, vedeta de televiziune Teo Trandafir a fost căsătorită de două ori. Prima oară, Teo Trandafir a fost măritată cu pilotul Alexandru Trandafir, iar a doua oară cu Constantin Iosef. Teo Trandafir este mama unei fete, Maia, pe care a înfiat-o în urmă cu mulți ani.

Teo Trandafir, care în prezent are propria emisiune la postul de televiziune Kanal D, a moderat ani de zile show-uri alături de Mircea Badea, care acum este prezentator la postul de televiziune Antena 3. În plan personal,  Mircea Badea formează un cuplu cu Carmen Brumă. Cei doi au împreună un băiețel, Vlad. Deși sunt împreună de foarte mulți ani, Carmen Brumă și Mircea Badea nu au ajuns în fața altarului. Teo Trandafir a scos la iveală amănunte mai puțin știute din relația cu fostul e coleg, Mircea Badea.

Dezvăluirile incredibile ale lui Teo Trandafir despre Mircea Badea. ”A fost singurul om care a intrat la mine în spital în Viena”

Teo Trandafir a povestit, pentru revista Viva, cum a fost pentru ea momentul în care s-a separat profesional de Mircea Badea: ”Dacă v-aș spune că am plâns în fiecare seară timp de șase luni, ar fi partea cea mai ușoară. Știam că, dacă încep o frază, o va prelua el sau venea începutul de la el și continuam eu, iar acest lucru nu se mai întâmpla, eram singură în mijlocul unui platou de televiziune. În mine s-a sfâșiat jumătate și a trebuit să învăț să o cresc pe măsură ce am văzut că și Mircea are succesul lui și încearcă să se regenereze și să recompună partea din el care lipsea odată cu plecarea mea”.

”Dar Mircea a fost printre puținii oameni care m-au încurajat să îndrăznesc. Nu cred în relațiile de vorbit la telefon în fiecare zi, dar cred în omul care vine imediat atunci când este sunat. Atunci când mi-au lipsit niște antibiotice care nu se găseau în România, Mircea a plecat pe două roți și s-a întors la fel, cu ele. A fost singurul om care a intrat la mine în spital în Viena (n.r. unde a fost operată), a fost omul care, atunci când mi-a fost cel mai greu și tăceam pe bancheta din spate a mașinii mele și mă gândeam cât de rău îmi este, mi-a dat telefon și mi-a spus doar atât: „Iubește-te, mă, și tu puțin!”. Mi-am dat seama că mă simte”, a adăugat vedeta TV.

citește și...