Carmen Brumă, declarații savuroase despre fiul ei: „Am reușit să-l păcălim!”

13.02.2020, 15:51
Carmen Brumă, declarații savuroase despre fiul ei: „Am reușit să-l păcălim!”
Carmen Brumă, declarații savuroase despre fiul ei

Carmen Brumă a făcut recent declarații savuroase despre fiul ei. Vedeta a revenit, recent, dintr-o vacanță alături de Mircea Badea și de băiatul lor. 

Partenera de viață a lui Mircea Badea a vorbit, pentru Click, despre feminitate, dar și despre fiul ei, Vlăduț, în vârstă de cinci ani. 

Carmen Brumă, declarații savuroase despre fiul ei

„Cred că pentru o femeie e important să facă ceea ce simte ea, atunci când simte ea. Să aibă grijă de ea, să nu uite să fie femeie, grasă, slabă, important e să-i placă să fie femeie şi să se comporte ca atare”, a spus Carmen. 

Surprinzător, Brumă a mărturisit că băiatului ei nu îi place zăpada, așa că ea și Mircea s-au văzut nevoiți să îl păcălească pentru a merge în vacanță la munte. 

„El e un copil atipic. Se fereşte de zăpadă, anii trecuţi abia-de abia mergeam cu el la munte. Urăşte zăpada. Acum am reuşit să-l păcălim. A fost disperat când a dat prima zăpadă în Bucureşti, că i-a acoperit numerele de la maşinile din faţa blocului. E leşinat după maşini, ştie toate maşinile din faţa blocului. Să ne vezi pe noi cu şerveţele în faţa blocului cum ştergeam numere de la maşini, că plîngea Vlăduţ. Are o pasiune pentru maşinute, dar nu l-aş încuraja să devină pilot de curse. Are doar cinci ani şi jumăate, mai are timp să se răzgândească”, a mai spus Carmen

citește și...