FOTO / Ce spune Mircea Badea despre aparițiile provocatoare ale lui Carmen Brumă. Vedeta a oferit amănunte la care nimeni nu s-ar fi gândit!

20.02.2020, 09:26
FOTO / Ce spune Mircea Badea despre aparițiile provocatoare ale lui Carmen Brumă. Vedeta a oferit amănunte la care nimeni nu s-ar fi gândit!
Ce spune Mircea Badea despre aparițiile provocatoare ale lui Carmen Brumă. Vedeta a oferit amănunte la care nimeni nu s-ar fi gândit!

Carmen Brumă a explicat ce părere are partenerul ei de viață, prezentatorul de televiziune Mircea Badea, despre aparițiile ei super sexy din ultima perioadă de timp.

Carmen Brumă arată senzațional la 42 de ani. Are 58 de kilograme și un trup foarte bine tonifiat. În ultima perioadă de timp, Carmen Brumă a postat în mediul online numeroase fotografii în care apare în ipostaze care mai de care mai provocatoare.

Vedeta de televiziune a fost întrebată ce părare are partenerul ei de viață, Mircea Badea, despre aparițiile ei sexy.

”Mircea e foarte relaxat la capitolul acesta şi aşa a fost tot timpul. El îmi face multe dintre pozele la care te referi, dar cele de la munte (n.r. când s-a pozat sumar îmbrăcată în zăpadă) au fost făcute de o prietenă”, a explicat carmen Brumă pentru click.ro.

Carmen Brumă și-a detaliat meniul

Vedeta a oferit și detalii despre meniul său.

”Îmi este greu să dau exemple pentru că nu mănânc zilnic acelaşi lucru. Nu e sănătos să faci asta! Alimentaţia trebuie să fie variată, nutrienţii trebuie să vină din surse diverse. În programele mele am grijă să nu se repete zilnic aceleaşi alimente. Asta fac şi în cazul meniului meu zilnic. Dacă am mâncat azi iaurt cu ovăz la micul dejun, mâine mănânc omletă, poimâine pâine cu humus etc”, a spus carmen Brumă, potrivit aceleiași surse.


Carmen Brumă este cunoscută publicului din România din postura de asistentă și prezentatoare de televiziune. Vedeta formează un cuplu cu prezentatorul de televiziune Mircea Badea. Cei doi au împreună un băiețel, Vlad.

citește și...